Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol domineert Noord-Holland

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 752 
|
 NRC-Handelsblad 
Schiphol domineert Noord-Holland Download het gehele artikel 'Schiphol domineert Noord-Holland'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Vos uit NULL

De VVD is een naieve partij. De overlast moet worden gecompenseerd uit een 'leefbaarheidsfonds'............?
Nee, de overlast wordt niet weggenomen door de mensen (weinig) geld te geven!
Dit is een een vorm van zwijggeld.
Of: isoleren van de woningen? Ja, dat hebben we gezien! Een groot fiasco! Een vorm van huis-arrest bovendien! VVD: wordt eens volwassen en erken dat Schiphol ook een enorm probleem genereerd, dat je enkel en alleen kunt oplossen door dat de techniek echt stille vliegtuigen levert, of verplaatsing naar een gebied waar vrijwel geen mensen wonen........in Nederland?
Het is verkeerd om altijd maar het haantje van Europa te willen zijn. Neem eens genoegen met meer kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Vaak wordt de mantra: "Groei binnen de milieugrenzen mag" neergeschreven.
Maar vooral het CDA zegt er niet bij welke grenzen dan? De Evaluatie is nog niet afgerond. Het beleid van het kabinet in oude samenstelling werd controversieel verklaard. Eerst dienen de oude grenzen conform de CDV (en NLR) gerepareerd te worden. Verder was het CDA in het vorige provincieaccoord van mening, dat er geen banen meer bij moesten komen. Dat staat nu niet meer in haar verkiezingsprogram. Mooi dat men nadenkt over banen in zee. Maar dit zou een vijgeblad kunnen worden, om schiphol op de huidige locatie voorlopig door te laten groeien!
De gem Haarlemmermeer stelt zich ook op het standpunt: Als er een baan bij zou komen, moet er een andere (niet de oostbaan) af.