Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schiphol Group en KLM eensgezind over het vertrek van directielid Van Lier Lels

 |
 Geplaatst door: redactie 
 |
 Bekeken: 507 
|
 Schiphol Group 
Schiphol Group en KLM eensgezind over het vertrek van directielid Van Lier Lels

Persbericht

10-01-2005

De Raad van Commissarissen van Schiphol Group heeft moeten constateren dat de reden om het directielid mevrouw ir. M.E.van Lier Lels, Chief Operating Officer, te verzoeken haar functie per 2 januari jl. ter beschikking te stellen, voorwerp is geworden van speculaties en uiteenlopende interpretaties.
Om aan deze situatie een einde te maken, verklaart de Raad van Commissarissen met klem dat mevrouw Van Lier Lels is gevraagd terug te treden wegens problemen in haar functioneren zowel intern als naar buiten.
Extern betreft het met name de operationele samenwerking met Air France-KLM Group, de grootste klant van Schiphol Group.
De Directie van KLM stemt volledig in met deze verklaring.

De Raad van Commissarissen heeft er kennis van genomen dat de Centrale Ondernemingsraad in een eigen verklaring zegt, na uitvoerig te zijn geïnformeerd, er van uit te gaan dat het besluit (van de RvC om mevrouw Van Lier Lels te vragen terug te treden) het resultaat is van een uiterst zorgvuldige afweging van feiten en omstandigheden en het door de RvC genomen besluit respecteert.              


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob E uit NULL

Ik vraag me soms wel eens af hoelang je moet studeren voor je zulke onzin bij elkaar kan schrijven zonder te lachen en de moed hebt dit de buitenwereld te laten lezen!!!
Heerlijk....

Geplaatst door J. Commandeur uit Beverwijk

Rob,

hier is geen studie tegen op gewassen, dit heet managementlogica. Lees het boek "hoe wordt ik een rat" van Joep Schrijvers eens. Mogelijk is hij ook al lid van onze club, hij heeft flink last van het grondlawaai weet ik uit een betrouwbare bron.