Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schadeschap Schiphol hapert na uitspraken Raad van State

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1429 
|
 NHD 
Schadeschap Schiphol hapert na uitspraken Raad van State Download het gehele artikel 'Schadeschap Schiphol hapert na uitspraken Raad van State'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

"Er moet sprake zijn van verminderd woongenot"

Tamelijk relatief. Laat het duidelijk zijn dat praktisch een heel etmaal vliegtuig-herrie over je woning, een zeer duidelijk feit is van 'verminderd woongenot' !
Daar hoef je geen hooggeleerde of wat dan ook voor te zijn !
De veroorzakers moeten met de billen bloot !
Hoewel de vraag gesteld kan worden, of een permanent aangetast woongenot wel met geld is te verzachten. De bedragen die eventueel zouden worden uitgekeert, zullen wel van dien aard zijn, dat je er niet van kunt rentenieren..........Het lijkt mijn inziens dan ook 'zwijggeld'..........

Geplaatst door Gerard uit NULL

Als ze iedereen zouden moeten betalen waar ze recht op hebben, dan zouden de maatschappijen gelijk failliet gaan. En dan hoef je niet meer uit te keren. Spagaat.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Het project PROGIS werd geschat op een kostenpost van 800 miljoen euro.

Men heeft de contouren herberekend en wonder boven wonder kon het budget opeens door 4 gedeeld worden (200 miljoen).


Geplaatst door Observer uit Nederland

Zelf ooit ook een schade geclaimd. Een martelgang. Ik mocht in 1998 nog 6 jaar wachten, op de komst van de 5e baan. Arrogante lui daar bij dat Schadeschap.Er moest ook nog wat geld overblijven voor de aangetrokken juristen.

Geplaatst door cns uit deltametropool

Het zal wel louter toeval zijn dat de duurste Hollandse juristen vanuit Limburg naar het Schipholrijkje heen en weer vliegen om e.e.a. tijdig te regelen en te declareren.

Die lieden die met begerige blik staan te wachten tot de zak met geld uit een laag overscherend toestel hen wordt toegeworpen zullen ook nog wel even geduld moeten hebben.
Want niemand weet hoeveel van de miljoenen uit deze kas in OG is omgezet en daarna in IJsland 'verdampt'. En dat zal ook wel nooit bekend worden. Laat staan dat de verantwoordelijken - bv een voormalig PVDA wethouder van het gehucht Uitgeest, tevens miskleuner bij CROS - ter verantwoording zullen worden geroepen. PVDA en CDA zullen het schouder aan schouder voorkomen.
Welterusten maar weer.........