Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Rutte: ‘Breid Schiphol uit in Lelystad’

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 931 
|
 RTV-NH 
Rutte: ‘Breid Schiphol uit in Lelystad’

SCHIPHOL Premier Mark Rutte wil dat Schiphol gaat uitbreiden in luchthaven Lelystad. Volgens Rutte is er brede politieke steun.

Dat zei hij tegen RTV NH tijdens zijn bezoek aan Schiphol.

Schiphol trekt 90 miljoen euro uit voor Lelystad Airport. Met die investering moet het vernieuwde vliegveld in 2018 klaar zijn. Lelystad Airport moet volgens het ondernemingsplan doorgroeien tot het derde vliegveld van Nederland.

Vandaag brengt premier Rutte een bezoek aan Noord-Holland om namens de VVD campagne te voeren voor de Europese Verkiezingen. Hij komt dan ook naar de studio van RTV NH voor een uitgebreid interview.

De uitzendtijden van het gesprek met premier Rutte zijn: 17.14 uur, 20.05 uur, 21.13 uur, 23.14 uur, 00.17 uur en uiteraard is het altijd online terug te kijken. Op de radio is het interview om 19.00 uur te horen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Ondernemingsplan der waanzin!

Is het nodig om op deze manier de onder zijn leiding ontstane werkloosheid te masceren?
Is het nodig om wederom op 1 paard (de sector) te wedden? Stimuleer bedrijven die minder herrie / vervuiling en onveiligheid veroorzaken, dan valt er nog normaal rustig te leven.
Een brede politieke steun....volgens Rutte..... Deze man kan enkel liegen en zijn beloften niet nakomen!

Wij hebben meer dan genoeg van de herrie / vervuiling en onveiligheid die de sector met zich mee brengt! En van Rutte.......