Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ruimte nieuwe aanpak geluidhinder Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 772 
|
 NHD 
Ruimte nieuwe aanpak geluidhinder Schiphol Download het gehele artikel 'Ruimte nieuwe aanpak geluidhinder Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Heer van der Werf, u heeft het nog steeds niet begrepen. Hinder wórdt niet minder met 'vertrouwen'. Hinder wordt alleen maar minder als er minder hinder is. Simpel. En aangezien er, als het aan u ligt, alleen maar méér gevlogen dient te worden, zal de hinder alleen maar méér worden! Niet minder. Echt niet, dat hebben we hier inmiddels wel door.

Geplaatst door Leo uit De Kwakel

** En hier ook !

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Geheel mee eens Gerard. Het vertrouwen, waar de heer van der Werf over spreekt, verkeerd nog steeds in een min situatie. Wij noemen dat wantrouwen. Die hele experimenteerwet is voor 95 % een farce. Het per saldo principe blijft in de wet staan. Dus komt de winst grotendeels tengoede aan meer vliegen. Bovendien de windrichting bepaalt voor 80 % hoe en waar gevlogen gaat worden. (Zie ook ons persbericht op deze site)
Dat PNL van de heer v/d Werf is een p.r.club. De heer van der Werf, heeft het over ruim 600 verbetervoorstellen. Wel toevallig, dat dat oude kabinet Schultz =VVD , nu juist het verbetervoorstel van de PNL wel in behandeling nam, terwijl de andere verbetervoorstellen nog in de lade liggen. Inmiddels is de politieke samenstelling van de Tweede Kamer gewijzigd.
Het wordt nu interesssanter, want er is nu een meerderheid te vormen tegen dat rechtse beleid. We zullen zien........

Geplaatst door Gerard uit NULL

Jan, jammer, maar je hebt me niet helemaal begrepen. Links of rechts maakt me niet echt niet uit, als de hinder niet minder wordt. Vertrouwen of niet maakt me niet uit, als de hinder niet minder wordt. Die hinder moet gewoon minder. Ook als het vertrouwen in een 'plus-situatie'zou kunnen komen zal de hinder niet minder worden als ie niet daadwerkelijk minder wordt. Hinder heeft geen relatie met vertrouwen of links of rechts. Hinder heeft een relatie met hinder. Die moet minder. Hij die roept dat er nog meer relaties met hinder zijn, zoals vertrouwen, die weet niet wat het is om hinder van vliegverkeer te hebben.