Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Respondenten imago-onderzoek CROS gezocht

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 473 
|
 CROS 
Respondenten imago-onderzoek CROS gezocht

In december wordt de naamsbekendheid en het imago van de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol onderzocht. Voor dit onderzoek zoekt CROS nog respondenten: omwonenden van Schiphol die bij het Informatie- en Klachtenbureau informatie hebben opgevraagd of de website hebben geraadpleegd. Misschien bent u geïnteresseerd in deelname aan dit onderzoek.

Voor dit onderzoek heeft CROS het onderzoeksbureau Motivaction benadert. Zij zullen naar aanleiding van de uitkomst aanbevelingen doen waarmee CROS haar imago kan verbeteren. Motivaction ondervraagt zowel mensen die geklaagd hebben bij CROS over vliegtuiglawaai, maar ook mensen die in de buurt van Schiphol wonen en die wel eens de website van CROS hebben geraadpleegd of op een andere manier informatie hebben opgevraagd.

Motivaction ondervraagt ook bestuurders en vertegenwoordigers van de luchtvaartsector.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u bellen met Karin Wissenburg, medewerker CROS Communicatie, 023 5143571. Bij haar kunt u zich ook aanmelden als u deel wilt nemen aan het onderzoek.


Het oorspronkelijke bericht vindt u hier


Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

In al mijn enthousiasme maar eens gebeld met mevrouw Wissenburg. Je weet nooit hoe een koe een haas vangt en dergelijke. Het image dat de CROS bij mij heeft opgebouwd is namelijk niet de meest stabiele en standvastige dan wel daadkrachtige.

Van de CROS-site:

“Motivaction ondervraagt zowel mensen die geklaagd hebben bij CROS over vliegtuiglawaai, maar ook mensen die in de buurt van Schiphol wonen en die wel eens de website van CROS hebben geraadpleegd of op een andere manier informatie hebben opgevraagd.”

Mevrouw Wissenburg is itt tot wat op de CROS-site staat NIET op zoek naar mensen die geklaagd hebben. Ze is meer op zoek naar mensen die niet geklaagd hebben maar die ‘andere manieren hebben gevonden om met de overlast om te gaan’.

En ze had nog zo haar best gedaan om het duidelijk te stellen, zei ze…

Geplaatst door Bob uit Limmen

Aan L.R. Aalegeiz,
De tegenstelling die blijkt uit de oproep op de CROS-site en wat mevr. Wissenburg wil is misschien wel typerend voor wat de Cros uitstraalt. Verdeel en heers.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Zo stelt CROS haar eigen imago wel érg op de proef!