Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Recreatie-ondernemers dupe van andere vliegroute (lelystad Airport)

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1247 
|
 omroep flecoland.nl 
Recreatie-ondernemers dupe van andere vliegroute (lelystad Airport)

Biddinghuizen - Niet alleen Dronten-West krijgt straks last van laag overvliegende vliegtuigen. Ook recreatie-ondernemers in Biddinghuizen zijn de dupe van de vliegroutes van Lelystad Airport. Dat zegt het CDA in Dronten naar aanleiding van de Milieu Effect Rapportage die deze week verscheen.
Uit één van de niet openbare delen van de MER blijkt volgens het CDA dat de wijk De Graafschap in Biddinghuizen wordt ontzien. Op zich goed nieuws vindt de partij, want er is veel protest geweest uit die wijk op de plannen.
Maar het CDA is ook bang dat vooral de recreatie-ondernemers in de buurt last gaan krijgen van geluidsoverlast als de vliegroutes inderdaad op deze manier worden vastgesteld.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door nooitgedagt uit castricum

Eigenlijk heeft niet alleen het CDA gelijk maar alle Partijen, behalve Schiphol en zijn mededaders. Schiphol staat voor velen in de regio Noord Holland gelijk als zeer onbetrouwbaar, rapporten niet citeren, onderzoeken van hoog opgeleide burgers met kennis van zaken terzijde leggen, goede oplossingen van wetenschappers naar de prullenbak verwijzen etc. Wij hebben gemerkt dat Schiphol
met zijn Voorlichters, Belangengroepen en het masochistische/ sadistische huwelijk met Verkeer en Waterstaat eigenlijk een staat in een staat is. Minachting voor alles wat leeft en een gewoon aardig met tegenslagen wil hebben. Schiphol staat voor Machtsmisbruik. Laat U niets wijsmaken. Ze gaan door. Houdt U voor deze arrogantie. Ze met velen bij op bezoek en blaten als narcistische monsters je zo van tafel af. Maak U sterk en weer Alders en consorten.