Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Provincie wil nieuwe metrolijn luchthaven

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 831 
|
 NHD 
Provincie wil nieuwe metrolijn luchthaven Download het gehele artikel 'Provincie wil nieuwe metrolijn luchthaven'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Observer uit Nederland

Wat is dit nu weer voor onzin
Er loopt al een frequente treinverbinding van A.dam Zuid naar Schiphol v.v. , met Badhoevedorp om de hoek. Laat men zich maximaal inspannen om die HSL lijnen nu eens te gaan gebruiken. In 1995 werd al beloofd: "HSL gaat europese vluchten overnemen."
An een 2e terminal lijkt mij geen behoefte te bestaan.

Geplaatst door Ton uit NULL

We kunnen toch stemmen?
Wel, we zullen dus massaal moeten stemmen op die Noordhollandse partijen die tégen deze waanzinnige plannen zijn en ook overeenkomstig spréken en hándelen.
Een goed Schiphol is een failliet Schiphol, gaat me te ver, maar een 50% Schiphol zal me een genoegen doen, gelet op die ongeveer 5000 á 6000 starters die ik in de afgelopen 3 weken weer met daverend lawaai heb mogen zien en horen. En ik zal er vast nog wel een paar gemist hebben. Dank U wel!
Nog een paar krisisjaren kunnen wellicht daarbij goed helpen. De slechte gevolgen van een krisis zullen net als in de afgelopen eeuwen wel weer uitstekend in de komende jaren opgelost worden. Het is nog nooit anders geweest.
Misschien presteren we het zelfs om eens iets anders en fijners te realiseren dan zo'n uit z'n krachten gegroeid walgelijk Schiphol.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Wellicht ligt de bedoeling van de beleidsmakers van de provincie Noord-Holland in het feit, om de provincie op te offeren aan Schiphol. Dan kun je natuurlijk geen grasspriet overslaan. Nu de vervelende inwoners nog weg, dan kunnen er weer start/landingsbanen bij........Het trieste is eigenlijk dat wij, inwoners van de provincie Noord-Holland, die relatief dicht in de buurt van Schiphol wonen, er nog aan mee betalen ook.........Stop dit grootheidswaanzinnig denken van dit provinciaal bestuur, denk alleen maar eens aan het verdwenen geld........Het is mijn inziens misdaad. De provincie heeft haar eigen regels overtreden en doet dat eigenlijk dagelijks t.b.v. Schiphol!

Geplaatst door Els uit Castricum

'Provincie wil een nieuwe metrolijn luchthaven.'
Ik wil een nieuw provinciebestuur van integere mensen, zoals bijvoorbeeld een Hans Wijffels of een Sophie in 't Veld. Ik vermoed dat die echt oog hebben voor zaken, die werkelijk van belang zijn.

Geplaatst door Els uit Castricum

Sorry, ik bedoelde natuurlijk Herman Wijffels. Ik voeg er trouwens nog aan toe dat hij, net als president Obama, een ethisch geweten uitstraalt.