Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Protest tegen pier prijsvechters op luchthaven

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 610 
|
 NHD 
Protest tegen pier prijsvechters op luchthaven Download het gehele artikel 'Protest tegen pier prijsvechters op luchthaven'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam


Wie kent gedingen tegen de staat die gewonnen zijn? Het vlieg tuig is veel te machtig voor een ‘partijtje’ als milieudefensie (zie alle andere gedingen die Schiphol/staat reeds gewonnen hebben).

De protestacties moeten veel massaler worden uitgevoerd willen de slachtoffers van het vlieggeweld alleen al aandacht krijgen. Schrijf u allen in op de nieuwsbrief zodat je weet wanneer welke actie plaatsvindt en niet dat je dat achteraf hoort.

Geplaatst door Vos uit Uitgeest

Inderdaad, de staat (cq. de Schiphol-
group) MAKEN TEN SLOTTE DE WET!!!!!!!
Dit, mensen, wordt staats-terreur genoemd.
Een staat, welke de morele plicht heeft om
voor haar ingezetenen te zorgen, op een
wijze waarop de ingezetenen geen 'haar
worden gekrenkt' het nalaat, zoals de
Nederlandse regering nu, dan valt dit
staats-terreur te noemen! Want wij aan de
noordelijke kant van het Noordzee-kanaal
worden geterroriseerd door vlieg-tuig!!!
Met goedkeuring van de Nederlandse
regering. Waarom? Er zijn vele redenen te
bedenken.........baantje hier, baantje
daar. Vriendjespolitiek hier,
vriendjespolitiek daar.......kortom: GELD!

Geplaatst door AN uit Amsterdam

Ook vandaag laat Milieudefensie weer van zich horen, nu weer in Den Haag om daar de vieste straat van Nederland een hart onder de riem te steken.

En opnieuw wil Milieudefensie weer de nek uitsteken door een proces aan te spannen als er op korte termijn geen actie ondernomen wordt door de gemeenteraad en/of minister Peijs.

Vooropgesteld: ik ben geen lid van Milieudefensie noch ben ik op enige andere wijze bij deze organisatie betrokken.

Toch wil ik bij deze mijn sympathie uitspreken voor deze specifieke acties.
Zij zijn in ieder geval een groep die niet alleen wijst op allerlei misstanden, maar er ook wat aan willen doen middels gerechtelijke procedures.
Heer Aalegeiz: mag ik u in herinnering brengen dat Milieudefensie wel succesvol was in een gerechtelijke procedure tegen van Geel over het maken van een model van neerstortrisico's rondom Schiphol ?

En vergeet de resultaten niet die geboekt zijn met betrekking tot het tegenhouden van de aanleg van snelwegen en spitsstroken recentelijk.
Vanochtend stond er op pagina 3 in de Telegraaf een heel artikel over de problemen die Nederland gaat ondervinden met betrekking tot de bouw van snelwegen etc. omdat men in het Parlement in Europa niet genegen is de millieuregels (al dan niet tijdelijk) te versoepelen voor Nederland.
We kunnen op veel plaatsen gewoonweg niet voldoen aan de eisen van de EC met betrekking tot schone lucht in Nederland.

Ik geef Milieudefensie daarom best wel kans dat zij op basis van deze regulering inderdaad voor elkaar krijgen dat er geen prijsvechterspier gebouwd mag worden.

Ik voorzie overigens ook dat we steeds vaker juridisch ten strijde moeten trekken tegen politici, omdat het er af en toe op lijkt dat het de enige manier is om hen tot aktie aan te zetten. Uiteraard zijn die daar helemaal niet rouwig om, immers, nu kunnen ze de negatieve effecten afschuiven op de regels uit Brussel en valt verder iedereen over die “milieuterroristen, “bos-josties”, “bomenknuffelaars” (om maar eens een paar termen te noemen) heen. In ieder geval loopt hun politieke reputatie geen deuk op.