Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Portegies worstelt met Schihol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1029 
|
 Nieuwsblad v Castricum 
Portegies worstelt met Schihol Download het gehele artikel 'Portegies worstelt met Schihol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door cns uit deltametropool

Wethouder Portegies staat als VVD wethouder voor een duivels dilemma. De druk om onder te gaan in de BRS / Metropooldictatuur zal ze af moeten wegen tegen haar tot nu toe loyale opstelling als volksvertegenwoordigster. Nog draagt haar partij "vrijheid en democratie" in het vaandel. Mocht ze de keuze maken om "governance bestuurder a la Cerfontaine" te worden, dan valt te verwachten dat ook de CAL gemeenten door de Metropool Amsterdam (Schipholrijk) opgeslurpt zullen worden. Het landelijk gebied tot Alkmaar wordt b.v. reeds als "metropolitaan landschap" aangeduid!
Aan de bewoners (en PVRC b.v.) de schone taak om haar te helpen de rug recht te houden. De HELE regio Kennemerland zal opgelucht ademhalen wanneer dit gaat lukken.Geplaatst door Els uit Castricum

Mevrouw Portegies hoeft helemaal niet te worstelen met Schiphol. Als zwijgend toehoorder van de poppenkast van Jan Klaasen en Katrij,n valt er alleen van haar te verwachten, althans door de heer Alders, dat ze het met hem eens is en verder zich van suggesties of inbreng onthoudt. Door niet meer mee te doen, hoort ze weliswwaar niets meer van de plannen maar het zal zeker indruk maken als Castricum op deze manier duidelijk maakt, waar het staat. Maar los van alles, denk ik dat alle plannen van Alders langzamerhand naar de prullenbak kunnen, want de de hele werel lijkt wel 180 graden te gaan draaien in mentaliteit en inkeer.

Geplaatst door OB uit Castricum

Horen we nog iets over de afloop?