Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Politici zwelgen in retoriek en nemen wijn mee naar huis

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 615 
|
 NHD 
Politici zwelgen in retoriek en nemen wijn mee naar huis Download het gehele artikel 'Politici zwelgen in retoriek en nemen wijn mee naar huis'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

In dit commentaar wordt de lof terecht aan
het bestuur van PVRC en haar voorzitter toegezwaaid! Wat de rest van de analyse betreft deels klopt die wel,deels ook een tikje makkelijk.
Het zou me sterk verbazen als ook de spanning in de diverse fracties niet wat aan het oplopen is. De weerstand komt immers niet alleen uit Castricum, maar ook uit veel meer gemeenten en haar bestuurders en burgers, waarvan er onder de laatsten inmiddels vele zijn, die zich verbonden aan een der 19 Platforms in de hele schipholregio. Hoe dit alles verder zal gaan? Wij zullen er alles aan doen, om deze misstand aan te vechten. We zitten midden in de evaluatie. En om met de woorden van de PVRC voorziter te eindigen: "No guts,no glory". (Zonder inspanning geen glorie)
Jan Griese

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

In het Algemeen Overleg eerder deze maand wist de VVD-er Paul de Krom de kamercie. tot een integrale behandeling van uitkomsten evaluatie en eisenpakket verbonden aan de komende Mainportvisie te verleiden. In Castricum herhaalde hij dit spelletje op bijna demagogische wijze. Er zal nog heel wat overtuigingskracht nodig zijn om er voor te zorgen dat eerst de hoognodige evaluatie en aanpassing van de wet plaatsvindt; pas dan en op basis van die uitkomst dient naar verdere ontwikkelingen gekeken te worden. De nu gekozen integrale benadering (alles op een hoop) houdt een groot risico in!