Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Politici bedelen om vliegvoordeel

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1127 
|
 Telegraaf 
Politici bedelen om vliegvoordeel Download het gehele artikel 'Politici bedelen om vliegvoordeel'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Wat is het toch jammer dat sommige berichten niet uitvergroot kunnen worden en zeer slecht leesbaar zijn, op deze overigens
meer dan voortreffelijke site

Jan Griese

Geplaatst door W.Scholten uit Leimuiden

[ niet goed te lezen scan ]

Vreemd, is toch een goede kwaliteit scan?

Wat commentaar op Verberk's verhaaltje:

> Verzoeken om de privileges van landelijk
> bekende volksvertegenwoordigers zijn bij de
> vliegmaatschappijen een publiek geheim

Oh ja? Er zullen best politici zijn die dit doen, maar Verberk is te laf om namen te noemen. Of zijn het er maar een paar? Want dit is een bekende taktiek: Geen cijfers/aantallen noemen dan kun je alles beweren wat je wil vooral omdat niemand buiten die vliegmaatschappijen die gegevens heeft.

[ politici ]

> Volgens hem hebben zij boter op het hoofd.

En volgens mij zwemt Verberk in een boterberg. Als een politicus iets voor zichzelf doet heeft dat toch niets te maken met dingen die hij doet voor zijn werk in het algemeen belang? Mag de minister van milieu niet meer in een auto rijden? En geen nieuwe TV kopen want daar zit plastic in. etc.

Wat voor een prof. is die Verberk, zo'n onbetaalde misschien, net als Cerfontaine (u weet wel, eind 2003 aantgesteld als prof. 'Verantwoord bestuur van ondernemingen / Corporate Governance' terwijl Cerfo juist niets van verantwoord ondernemen weet, alleen van manipulatief ondernemen en anderen de rekening laten betalen van zijn megalomane visie) en Stallen?

Aha, op de website van de UvA staat dat Verberk een bijzonder hoogleraar is, da's niet verassend... (het bijzondere aan een bijzonder hoogleraar is in vele gevallen dat ze niet bijzonder zijn (dus niet bijzonder genoeg voor een echte aanstelling)).

Verder met het verhaaltje: Verberk klaagt dus over de milieunormen, en beste mensen, dat is natuurlijk de echte reden voor zijn gezeur over politici. Dat gebruikt hij als startpunt om te gaan klagen over de milieunormen.

Ik zal u een veel interessanter en zelfs waar publiek geheim vertellen: Verberk is een manipulator.

De telegraaf helpt hier mee propaganda te voeren... Ik blijf bij mijn kritiek op de media waar dhr. Griese het niet mee eens was. Wat betreft eerdere kritiek op schiphol een aantal jaar geleden: Heb ik toen niet bijgehouden maar het zou me niets verbazen als die vele van de problemen bevat die ik op mijn webpagina's noem, zoals noemen van Schiphol ipv de Schiphol directie als de verantwoordelijken, niet terugkomen in latere artikelen op de kritiek, etc.