Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Polderbaan tegenvaller koper huis

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 1129 
|
 Haarlems Dagblad 
Polderbaan tegenvaller koper huis Download het gehele artikel 'Polderbaan tegenvaller koper huis'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Ah, in 1994 had je ook moet bedenken dat er versneld gedivergeerd wordt tijdens het parallel starten natuurlijk, dat heeft de LVNL niet voorzien maar 'jij huizenkoper, jij had beter moeten weten'.


Geplaatst door cns uit IJmond

Tsja, de voorlichting. In de BRS nota 'Naar een betere relatie' (!) zou het bekende belachelijke landingspatroon boven de IJmond natuurlijk misstaan. Oplossing? Je verwisselt op het het kaartje de kleuren en opeens wordt stijgend verkeer=landend verkeer. Staat heel fraai hoor. En zo worden dan ook alle Statenleden van de ROV cie. belazerd. Deze club vergadert al weer tijden in het "schipholrijk" aan de "Boeingavenue", de notulen worden door flitsende Powerpointpresentaties over het belang van 800.000 vluchten e.d. verdrongen. Wat een Heerlijke Nieuwe Wereld toch...................

Geplaatst door Bob uit Limmen

Alles, maar dan ook alles! is ondergeschikt aan het belang van Schiphol.
Toen ik in 2000 een huis kocht in Limmen had ik via de media best wel eens gehoord van de aanleg van "een milieubaan" en de perikkelen die dat met zich meebracht. o.a. het bulderbos en zo. Dat zal ik zeker niet ontkennen. Maar dat was een ver van mijn bed show. En ik had geen idee hoe ver, letterlijk, de invloed van deze, inmiddels tot polderbaan omgedoopt, baan zou strekken.Maar wat een deceptie was het toen de eerste kisten op nog geen 600 meter boven mijn hoofd overkwamen. Dat heeft ook mijn makelaar nooit verteld. Wist die man veel. Zoals velen duizenden, misschien wel miljoenen mensen toen niet wisten wat er boven hun hoofd hing. Ik vraag mij zeer sterk af of de raad van State dan niet de plicht heeft om burgers te informeren over de gevolgen van de aanleg van banen. Als ik een verbouwing aan mijn huis laat uitvoeren moet ik dit ook melden aan diverse overheids instanties voor toestemming en de eventuele gevolgen. Dus waarom kan dat omgekeerd ook niet?
Daarom nog maar een keer: Alles, maar dan ook alles! is ondergeschikt aan het belang van Schiphol.

Geplaatst door Vos uit NULL

Helaas, ik constateer dat, na vele berichten, ook de rol van 'de Raad van State' mij nogal eens onduidelijk, zelfs twijfelachtig overkomt.........Eng landje.