Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Perverse schipholgeluiden uit Den Haag

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1051 
|
 IJmuider Courant 
Perverse schipholgeluiden uit Den Haag Download het gehele artikel 'Perverse schipholgeluiden uit Den Haag'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Jee, zijn er werkelijk tòch nog mensen, die tegen de dwingelandij van onze-lieve-heer Schiphol en de daarbij horende minister, in durven te gaan? Ja dus!!! Rob van den Brink, als vertegenbwoordiger van Cros in Velzen! Mijn grote complimenten. En niet gek opkijken, als je binnenkort niet meer in dat commitee plaats mag nemen. Je hebt dan wèl je integriteit bewaard. Heel goed!

Geplaatst door gerard uit NULL

pervers vliegen 'volgens afspraak' ? Vreemd dat het vooral de minder gehinderden zijn waarmee men nu afspraken aan het maken is. Of heb ik het verkeerd?

Geplaatst door Ton uit NULL

Rob, dat heb je weer uitstekend verwoord.
Bravo.
Die Eurlings zal wel bang zijn dat hij straks niet in aanmerking komt voor een commissariaat bij Schiphol of KLM als hij de sektor nú niet welgevallig is.
Maar vast staat dat als je een fout niet herstelt, je er dus nóg een maakt.
Dhr. Eurlings kan er straks in grossieren.

Geplaatst door Thijs uit NULL

Dit bewijst alweer dat er niet geluisterd wordt naar omwonenden.
Dhr. Eurlings kan weer lekker oprotten naar zijn woonplaats in Valkenburg aan de Geul.
Aldaar geniet hij in alle rust van gelobby en z,n zakkenvullertjes.


Geplaatst door Theo uit Katwijk

Als het slechts niet luisteren is dan valt het nog wel mee. Er zijn geldstromen naar instituten, bedrijfjes en individuen, die gunstige rapporten schrijven over het beleid van de ministeries. Een voorbeeld is natuurlijk de Jolanda van de geluidsoverlast, gefinancierd door de sector zelf. Sommige bedrijfjes zijn een verlengstuk van het ministerie, ambtenaren in wezen op afstand. Zo snijdt het mes aan twee of drie kanten.
De PvdA-er Alders kan niet serieus genomen worden, gelet op de verknoping met A'dam.
Wat mij ergert is hoe geraffineerd het ministerie omgaat met de problematiek en de omwonenden in een vreemde onderhandelingspositie terecht komen. Volkomen fout. Het ligt in hetzelfde vlak als met de Jolanda van de geluidsoverlast.
Maar dat hebben Terlouw en ook Berkhout, ook al eerder aangeven, niet de minsten op het gebied van de exacte (toegepaste) wetenschap.
Rob heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat de omwonenden in de maling worden genomen. Als dat een reden is Rob straks de toegang tot de tafel van Alders te verbieden, maakt dat direct zichtbaar dat alleen meelopers aan zijn tafel mogen zitten.
Dat was ook de reden voor Berkhout om te stoppen met zijn advisering t.a.v. van de geluidshandvingsproblematiek. Hij wilde een advies geven dat integer was, zo hoort een wetenschapper te doen. Wat sindsdien is gebeurd is schandalig. Vermoedelijk was dat al eerder aan de gang en zou dat de positie van Berkhout in de wetenschappelijke wereld discutabel maken. Ook de rector magnificus van de TUD was op de hoogte van de grove malversaties binnen de TUD en TNO op dat gebied. Een internationaal erkend expert op dat gebied - er zijn er heel weinig in Nederland - heeft om die reden Delft verlaten. Op congressen is het lachen geblazen over de Nederlandse expertise. Het kost alleen geld. Een voorbeeld is de milieubaan, ook wel polderbaan, een wanproduct van onderhandelen van Cerfontaine.
Dus als de omwonenden wat willen, laat je niet manipuleren. Het is nog steeds aan de gang, gelet op de laatste krantenberichten, maar ook elders.

Geplaatst door jan Griese uit Amstelveen

Het wordt nog erger: Schiphol gaat vallen onder de Herstel wet,die 1 januari van kracht moet worden ... Daarmee kande hele zaak worden doorgedrukt,zonder MER plicht ....dus: AKTE ,AKTIE, AKTIE naar de Tweede Kamer !