Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

PVDA ziet niets in plannen voor uitbreiding Schiphol

 |
 Geplaatst door: Liesbeth 
 |
 Bekeken: 533 
|
 Trouw 
PVDA ziet niets in plannen voor uitbreiding Schiphol Download het gehele artikel 'PVDA ziet niets in plannen voor uitbreiding Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Loesje uit Nijmegen

Dames, eindelijk een kerel met ballen. Ik ruil die docterandussendemocratie met haar omfloerste taal graag in voor de manieren van deze ondubbelzinnige democraat. Toentertijd hadden we Jan Schaefer en die had ook verstand van brood bakken. Ik denk dat we niets opschieten met dat academische geprietpraat (gelul zou die democraat zeggen) en die rapportenfabrieken. Trouwens tussen twee haakjes, er komt letterlijk een prijskaartje aan deze rapporten/douceurtjes te hangen!
Een voorbeeld van zo'n zogenaamde rapportenfabriek is de het mantelbedrijf TO70, opgericht voor het opvoeren van het aantal vliegbewegingen naar 700.000. Haar eigenlijke opdracht is inlichtingenwerk.
In dat kader ligt de oprichting door de bewoners van de stichting BACK25 met het motto terug naar de 250.000 vliegbewegingen voor de hand. Er is voldoende positieve energie in de regio om zo'n contraspionnage groep body te geven.

PS. Het lijkt me leuk om anomiem met Lawaay in zo'n clubje te zitten en eventueel op karwei te zijn.