Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Overleg Cerfontaine gestaakt

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 745 
|
 NHD 
Overleg Cerfontaine gestaakt Download het gehele artikel 'Overleg Cerfontaine gestaakt'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

En de politiek? Die verschuilt achter weer een rapportje, een evaluatie, een CROS (1,7 miljoen klachten, who cares?).

Vergeet niet: Schiphol = Den Haag.

Schiphol is partij politiek technisch niet interessant, klinkende munt op korte termijn voor een aantal bewindvoerders wel.

Als er dan gekozen moet worden: burger versus poen dan weet ik het antwoord al.

Het echte vlieg tuig zijn diegenen die deze enorme leugen faciliteren.

Geplaatst door Zandloper uit Rijndelta

ZO KAN HET OOK

Een uitermate verstandige beslissing van de platforms.Conform het advies van de CDV/Eversdijk is de koers nu: handhaving verlangen en niet onderhandelen over een convenant/ insp. verplichting voor 600.000 vluchten.

Verdere prioriteiten ter overweging:

- Schrappen reservering 7e baan en de door de Schiphol Group opgelegde planologie voor de randstad ("het complot") aanpassen

- Schrappen geplande uitbreiding luchthaven Lelystad door dezelfde Schiphol Group. De kernen van deze luchthavens liggen zo dicht bij elkaar dat dit de doodklap wordt voor een gezond en leefbaar Midden-Nederland.
N.B.: voorstel hiervoor ligt bij de Kamers op goedkeuring te wachten!

Twee herkenbare doelen tegenover de gelikte publ. campagne waar de evaluatie door vnl. de sectorpartijen in is ondergebracht. Door een kwalitatieve, innovatieve en beheerste ontwikkeling op basis van een balansvisie tussen economie en ecologie kan Nederland er in de nabije toekomst een stuk gezonder voorstaan. Dan moet echter wel het roer om en de zandloper gekeerd.

Geplaatst door J Kracht uit Uithoorn

Als ik Cerfontaine was zou ik ook zo redeneren en straks komt de privatisering, (KASSA voor de directeur) en hoe groter hoe meer belangstelling voor de aandelen!
Allemaal groen-links stemmen straks, maar ja.....

Geplaatst door Olav Bijvoet uit Castricum

Het verbijstert mij dat er door platforms en mogelijk dus ook namens het PVRC gesprekken met Cerfontaine zijn gevoerd in een periode dat de resultaten van de evaluatie op het spel staan.
Er is reeds tegen gewaarschuwd dat aparte convenanten van omwonenden of gemeenten met het luchtvaartbedrijf een goede algemene regeling van overheidswege kunnen beschadigen of bemoeilijken.

Ook moet er ernstig aan getwijfeld worden of het verstandig is in te stemmen met experimenten voorgesteld door ondeskundigen aan een Knowledge Development Center waarbinnen vraagstellingen en beoordelingen het gevaar lopen zelfs gewijzigd of afgekeurd te kunnen worden op grond van een mogelijk risico voor directe belangen van luchtvaartbedrijven.

Gelukkig maar dat de zaak is mislukt.

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Olav, Als de heer Cerfontaine ons, de 19 Platforms benadert voor een gesprek, dan kan je dat niet bij voorbaat uit de weg gaan. Maar uiteraard hadden wij, dat spreekt vanzelf, als prioriteit de lopende evaluatie!
Jan Griese

Geplaatst door Olav uit Castricum

Waarom niet?

Ook de Heemskerkers waren gecharmeerd, want mijnheer Cerfontaine schonk zelf de koffie in.


Geplaatst door Willem uit Heemskerk

DE Heemskerkers bestaan niet. En bewonersgroepen is zo'n vaag begrip dat je daar van alles onder kan verstaan (bejaardensoos, vereniging van kleuterleidsters etc) maar ze zijn absoluut geen bewoners vertegenwoordigers. Gewoon verlakkerij dus, oftewel corporate image building.