Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Opvolger Cerfontaine is ‘maatschappelijk betrokken jurist’

 |
 Geplaatst door: Liesbeth 
 |
 Bekeken: 789 
|
 NRC 
Opvolger Cerfontaine is ‘maatschappelijk betrokken jurist’

Klik voor een vergroting


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav uit Castricum

View the world through other peoples eyes

We must look to each other in a democracy. Every one of us has the power to transform our own lives and the lifes of the people around us. That is what democracy means.

Zie het filmpje: http://www.commonpurpose.org/movies/CommonPurpose.mpg

( Common Purpose; Water Right; Kids moving the World - kijk er naar op Internet)

Wanneer het bestuur van Schiphol in zulke handen komt, is er reden om met Jos Nijhuis blij te zijn.Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Cerfontaine was ooit directeur van een Utrechts ziekenhuis. Daar doen ze ook iets met mensen.

Ik zou niet te snel optimistisch worden. De krimp van SPL is aanstaande vanwege de uit de klauwen lopende brandstofkosten, niet vanwege een maatschappelijk besef van de beslissers.

Geplaatst door Els uit Castricum

Beste mijnheer Nijhuis,

Van de week heb ik uw foto in het Parool eens aandachtig bekeken. Die was duidelijker dan op deze website. En aangezien ik een keer een heel interessante lezing heb bijgewoond over wat een gezicht, met alles er op en er aan, kan vertellen, paste ik dat ook op u toe. En u kwam op mij werkelijk integer over.
Ik dacht:" Dit kan iemand zijn, die het woord empathie kent. Empathie met de vele mensen, die werkelijk dagelijks ECHT lijden door het vliegverkeer. Die begrijpt, dat niet de kwantiteit maar de kwaliteit van het leven, van ons land, van onze lucht, van onze rust, de veiligheid en het welbevinden van kinderen, volwassenen en dieren pas echt telt."
U schijnt ook onder een soort aanvliegroute te wonen, dus u moet weten hoe erg dat is!
Ik hoop zo innig, dat ik me niet vergis en dat u zegt, dat genoeg, genoeg is. Dat u niet mee wilt werken aan deze waanzin van een nog verder uitbreidend Schiphol met de tekorten van de brandstoffen, de opwarming van de aarde, de luchtvervuiling en de miljoenen klachten van omwonenden en de toename van het gevaar!
Ik wens u veel beschaving en wijsheid toe.
En....u mag altijd een kopje koffie bij me komen drinken om te ervaren, hoe erg dat vliegverkeer hier onder de aanvliegroute naar de Polderbaan, is!