Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Oproep van Els!

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1074 
|
 Els 
Oproep van Els!

Oproep!

Morgen wordt er een programma uitgezonden en dat heet: “Feestje voor de mensenrechten.” Natuurlijk sta ik helemaal achter het feit dat er veel, héél veel aandacht besteed moet worden aan dit onderwerp. En dat deze schending de wereld uitmoet!! Dus ik heb ook meteen een brief aan het Ikon geschreven over de schending van onze mensenrechten, wat betreft het vliegverkeer en mijn oproep aan jullie is: “wie laat ook zijn stem horen?” Men blijft zich maar druk maken over die onzinnge en verdoezelende vliegtax, dat heeft de aandacht in de media maar het gigantische probleem waar wij mee zitten wordt doodgezwegen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Victor uit Krommenie

Els, Wat is het voorstel? Iedereen een brief naar de Ikon sturen?..
Lijkt me dat het wel wat gestructureerder moet worden opgepakt...Idee is natuurlijk wel ok...

Geplaatst door Els uit Castricum

Je hebt gelijk Victor, ik zal wat duidelijker zijn. Er zijn morgenavond (woensdag 10 dec.) 2 programma's over mensenrechten en mensjesrechten. De eerste begint op Ned.1 om 21.25u en wordt samengesteld door Amnesty International en Vara en de ander door Ikon, Human en Recht zo, om 22,50u op Ned.2. Deze laatste zie ik nu, is meer toegespitst op de rechten van het kind van Nederland,(die dus ook in grote delen, in lawaai moet opgroeien en niet ongestoord kan slapen). En de eerste is gericht op de Rechten van de mens, wereldwijd. Tja, en in eerste instantie dacht ik "ik schrijf Ikon over de schending van de mensenrechten hier." Maar wellicht had ik mijn brief beter naar de Vara kunnen sturen. Dit laatste doe ik, denk ik nog.
Ik denk, dat de programmamakers wellicht denken, dat ze alle thema's van schendingen hebben voor zo'n programma en mijn bedoeling was hen er op te wijzen, dat er nog wel het een en ander aan ontbreekt. Dus kijk maar of je nu wat ermee kunt, met mijn oproep. Mijn eerst impuls was, dat als er meer hun verhaal vertellen aan de makers, er ook meer aandacht voor dit probleem zal zijn. Excuses voor mijn onduidelijkheid en bedankt dat je reageerde, Victor!

Geplaatst door Els uit Castricum

Antwoord van Ikon Communicatie:

"Dank voor uw reactie.
Wij realiseren terdege, dat wij met zes maal drie minuten film, lang niet al het "mensenrechtenleed" van Nederland in beeld brengen. Wellicht kunt u uw reactie nog als verrijkende aanvulling op de site www. mensjesrechten.nl plaatsen om er ook op die manier aandacht voor te vragen".
Dit heb ik dus gedaan. Nu de Vara nog een mail sturen.

Geplaatst door Els uit Castricum

Mailadres Vara:
.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Geplaatst door Els uit Castricum

Antwoord Vara:

Ik zal Uw e-mail doorsturen naar de diverse radio-en-tv redacties. Misschien dat zij er aandacht aan besteden.
Heel veel sterkte,

Met vriendelijke groet, enz.