Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ontwikkeling regionale luchthavens centraal tijdens congres

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 653 
|
 Luchtvaart =nieuws= 
Ontwikkeling regionale luchthavens centraal tijdens congres

ROTTERDAM - Op donderdag 26 april vindt in het Golden Tulip Rotterdam Airport Hotel het congres ‘Luchthavenontwikkeling in de regio’ plaats. Tijdens deze bijeenkomst geven diverse prominente sprekers hun visie op de toekomstige rol van de regionale luchtvaart. Het programma is samengesteld in samenwerking met de Dutch Aviation Group (DAG).

Speeches zijn er onder meer van Wim Derksen (Ruimtelijk Planbureau) en Mike Ambrose (European Regional Airlines Association). Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer Maintenance Boulevard, de regionale luchthavens Groningen Airport Eelde, Enschede Airport Twente, Maastricht Aachen Airport en vliegbasis Woensdrecht en de vastgoedontwikkelingen op Rotterdam Airport.

Deelnemers kunnen hun eigen middagprogramma samenstellen met interactieve verdiepingssessies. Er kan gekozen worden uit een programma met de nadruk op economische ontwikkeling en een programma dat de nadruk legt op publiek private samenwerking.

Deelname aan het congres kost 799 euro per persoon, exclusief BTW. Leden van de Dutch Aviation Group hebben recht op één gratis toegangskaart en vijftig procent korting op de overige kaarten. Het congres duurt van 10.00 uur tot 16.30 uur


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav uit NULL

Donderdag 26 april?

Geplaatst door Liesbeth uit NULL

Ja, donderdag 26 april is correct.

Kijk hier.

Geplaatst door Vos uit NULL

DAG 799 Euro !