Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ontwerp luchthavenbesluit Lelystad Airport openbaar

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1231 
|
 Geen vliegroutes Biddinghuizen 
Ontwerp luchthavenbesluit Lelystad Airport openbaar

Op 13 juni 2014 is het ontwerp luchthavenbesluit Lelystad Airport openbaar geworden en aan de Tweede Kamer aangeboden. Hieronder en via deze link kun je de documenten bekijken en downloaden.

Belangrijke data:

  Voorlichting Alders: Dinsdag 24 juni 2014 van 18.30 tot 21.15 uur in De Meerpaal in Dronten (De Rede 80).  Er komen ook voorlichtingen in Zwolle, Zeewolde en Lelystad.
  Op 25 en 26 juni praat de Tweede Kamer (Cie I&M) over deze stukken.Actiegroep Vliegop heeft een schriftelijke inbreng aangeleverd aan de Tweede Kamer. En er wordt een petitie aangeboden aan Staatssecretaris Mansveld.Wij hopen dat de Tweede Kamer er nog een stokje voor steekt, of wellicht aandringt op uitstel.
  Waarschijnlijk kunnen er van 20 juni 2014 tot 31 juli 2014 bezwaarschriften worden ingediend (onder voorbehoud: let op nadere berichtgeving). Actiegroep Vliegop zal een voorbeeldbezwaarschrift opstellen en via internet beschikbaar stellen zodat iedereen snel en gemakkelijk bezwaar kan aantekenen.

Verder gaat de Raad van State nog naar het besluit kijken. De Staatssecretaris hoopt na het doorlopen van de procedures eind november 2014 een definitief luchthavenbesluit te nemen. Wij doen onze uiterste best om dat te voorkomen of uit te stellen / vertragen.Klik hier voor meer info en om het Ontwerp luchthavenbesluit Lelystad Airport (met alle bijlagen!) te bekijken en te downloaden.


Reacties op dit bericht