Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Onrust over toename avondlandingen op Eindhoven Airport

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 834 
|
 omroep brabant.nl 
Onrust over toename avondlandingen op Eindhoven Airport

VELDHOVEN - De Veldhovense politiek maakt zich grote zorgen over een uitbreiding van de vliegtijden op Eindhoven Airport. Het gaat om een verdubbeling van het aantal landingen na elf uur ‘s avonds. De gemeenteraad van Veldhoven heeft nu een brief geschreven aan de Tweede Kamer: “Dit is niet de juiste manier”.
Tijdens een eerder overleg tussen alle partijen over de toekomstige groei van Eindhoven - de zogenoemde Alderstafel - werd overeengekomen dat er op Eindhoven Airport vier landingen mogelijk zijn na elven.

Volgens Hans van de Looij van Gemeentebelangen Veldhoven worden deze afspraken nu al geschonden. “We krijgen signalen dat er acht landingen zijn na dat tijdstip, dat is een verdubbeling. Dit leidt tot onrust onder de omwonenden. Mensen ondervinden al ernstige overlast van het vlliegveld, dit kan niet de bedoeling zijn.”

Rupsje Nooitgenoeg
Het vliegveld gedraagt zich als een Rupsje Nooitgenoeg, vindt Van de Looij. “Wij vinden dat de eerder gemaakte afspraken nageleefd moeten worden.”


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Wim uit Castricum

Fijn hé die Alders. Overal waar die man zich mee bemoeid wordt met omwonende van alles afgesproken en "de inkt is nog niet droog" als blijkt dat de afspraken van ti ta tovenaar niets waard zijn. mijn conclusie is dat Alders zelf steeds weer bewijst dat hij een handlanger van de sector is. Onvoorstelbaar dat dit bij voortduring door politiek Den Haag wordt gelegitimeerd. Wie kan je als inwoner van NL nog vertrouwen?

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Welkom bij de Schipholgroup!
Deze club staat voor: niet te vertrouwen en maling aan alles wat geen metalen vleugels heeft!

Geplaatst door gerard uit Castricum

Rupsje nooit genoeg figureerde al eerder in het Schipholdossier: klik hier