Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Onduidelijkheid omtrent gebruik Aalsmeer - en Kaagbaan v.a. 1 november

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 984 
|
 bezoekbas.nl 
Onduidelijkheid omtrent gebruik Aalsmeer - en Kaagbaan v.a. 1 november

Gezien op de website bezoekbas.nl:

“Sinds 1 november 2007 zijn bij Bas veel vragen binnengekomen over het gelijktijdige gebruik van de Aalsmeerbaan en de Kaagbaan. Bas kan op dit moment op deze vragen helaas geen antwoord geven. Het veelvuldig gelijktijdig gebruik van de Aalsmeerbaan en Kaagbaan is een besluitvorming van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). De informatie die nodig is om deze vragen te kunnen beantwoorden is door Luchtverkeersleiding Nederland (nog) niet beschikbaar gesteld. Bas doet er alles aan om uw vraag zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Mocht u eerder een antwoord willen hebben op de vragen over dit specifieke baangebruik zullen we u hiervoor helaas moeten doorverwijzen naar Luchtverkeersleiding Nederland. Tel: 020-4062178”


Reacties op dit bericht

Geplaatst door O. B. uit Castricum

Tekenend
O ZO !

Hier wreekt zich dat geweigerd werd het klachtenbureau te verplaatsen naar waar het hoort: bij de Luchtverkeersleiding Nederland, als instrument om de effecten van baanverandering te leren kennen en terug te koppelen naar de dagelijkse besluitvorming.

Deze situatie tart alle logica.

Geplaatst door boudy uit kudel

Helaas voor u O.B., de luchtverkeersleiding
mag niet zomaar bepalen welke
banen in gebruik zijn op welk moment.

Geplaatst door leo uit de kwakel

** De luchtverkeersleiding mag en kan alle beschikbare banen inzetten naar eigen inzicht, rekening houdende met allerlei geldende voorschriften en wetgeving terzake.

Geplaatst door boudy uit kudel

Daarom,

Aangezien er rekening gehouden
moet worden met wetten en regels,
kunnen ze niet ''zomaar even'' een baan open gooien.