Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nomos meet vliegtuiggeluid vanaf dak gemeentehuis

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 911 
|
 NvC 
Nomos meet vliegtuiggeluid vanaf dak gemeentehuis Download het gehele artikel 'Nomos meet vliegtuiggeluid vanaf dak gemeentehuis'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Rob E uit NULL

Waarom weer meten met drempel waarden. Alsof vliegtuigen met 70Db geen geluid produceren.
Als men dan zorgt dat me op redelijke afstand van die masten voorbij vliegt dan is er helemaal geen meting en kan Schiphol weer heel hard roepen "Zie je wel er is helemaal geen geluid"

Geplaatst door AN uit Amsterdam

Er was eens een pittoresk stadje in Noord-Nederland. De bewoners woonden er rustig en tevreden, een bos vol vogeltjes en eekhoorntjes om de hoek en een prachtig stuk strand daarachter.
Totdat den Draack met den 5 hoofden er een kop bijkreeg en zodoende den Draack met den 6 hoofden werd. De arme bewoners van Castricum zuchtten onder het lawaai van het 6de brullende hoofd en wilden een Sint Joris vinden. Die werd gevonden in Cerfontaine die een staak kwam planten. Helaas niet in het hart van den Draack om hem stil te krijgen, maar in het dorp zelf met de melding: als den Draack harder brult dan 60 DB dan trek ik aan zijn staart.

Leuk toch zo'n sprookje ?

Geplaatst door AN uit Amsterdam

Censuur !

Geplaatst door GH uit NULL

censuur?

Geplaatst door Nico uit Den Haag

Ik vind het wel een aardige parabel. Blijkbaar was er nog een vervolg, die wil ik ook wel graag lezen.

Geplaatst door AN uit Amsterdam

GH, Nico,

onder mijn bericht stond een kort rijmpje uit de Tweede Wereldoorlog geplaatst door iemand . Ik weet nog ongeveer hoe het ging, maar ik zal het niet herhalen hier.

Een dag later was het weggehaald van de website door iemand.

Zie ook mijn commentaar over censuur in het bericht over "Cerfontaine in CROS" d.d. 14 december 2004.

Olav zegt dat er geen censuur wordt toegepast hier en dat, ik citeer, "En hier, hier wordt vrijwel nooit iets weggehaald of het wordt uitgebreid verantwoord! En alles moet kunnen worden gezegd. Dat is de kracht van deze site".

Op het moment dat er, wel iets weg wordt gehaald, dan reageer ik, zeker als er geen verantwoording wordt afgelegd.

Het had webbeheer (immers, alleen zij kunnen berichten verwijderen) gesierd als zij een korte verklaring hadden geplaatst over het verwijderen van betreffend bericht.

In dit geval was dat zeker geaccepteerd omdat hetgeen geschreven stond niet wezenlijk bijdroeg tot de discussie en bovendien uiterst discutabel van inhoud was.

Vandaar mijn kreet "censuur !" hierboven.