Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nijhuis voelt zich lijdend voorwerp

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 2250 
|
 Parool 
Nijhuis voelt zich lijdend voorwerp Download het gehele artikel 'Nijhuis voelt zich lijdend voorwerp'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kees-W uit NULL

De topman van Schiphol Nijhuis neemt geen blad voor de mond: 'Schiphol wil uitbreiden omdat het met 50 miljoen passagiers per jaar aan zijn grens zit'. Schiphol moet dus uitbreiden en er moet een nieuwe terminal komen. Geen woord over de grens van 510.000 vluchten per jaar in 2020. En geen woord over milieu en nog meer overlast voor de omgeving. Waar gaat dit heen?

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Acht ton per jaar......verantwoordelijkheid moet worden beloont. Maar een bedrag van acht ton per jaar is zeer exorbinant.
In de functie die de heer Nijhuis bekleedt, is geen ruimte voor medeleven voor al die mensen die een enorme dagelijkse portie herrie hebben te verduren van vliegtuigen.
Het zou de persoon sieren om zich sterk te maken voor begrip richting omwonenden.
Zich sterk maken voor verplaatsing van Schiphol, uit de Randstad. Want Schiphol kan en mag niet nog meer ellende genereren dan dat het nu al doet.
Of zitten top-mensen (smerig woord) zoals deze Nijhuis, hun rit wel uit en strijken de buiten proportionele beloningen op gedurende hun loopbaan?
Mijn inziens lijkt het daarop. Arm Nederland.

Geplaatst door Liesbeth uit Amsterdam

De schaapachtige lach van iemand die zijn geweten heeft laten afkopen door de duivel.. bij zijn aanstelling had hij de mond vol van maatschappelijk verantwoord beleid. Wat een huichelaar!

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Dhr Nijhuis heeft groot gelijk. Ze kunnen toch niet zomaar 50% van je salaris korten. Nee, 100% mag wel, bij bijna AOW-ers bijvoorbeeld maar die hebben geld zat. Overigens ga ik er van uit dat de 4 ton die nu elk jaar vrij komt ten goede komt aan woningisolatie?