Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nieuwe overkoepelende website over Schiphol

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 630 
|
 Luchtvaart =nieuws= 
Nieuwe overkoepelende website over Schiphol

SCHIPHOL - Vijf organisaties starten een website met informatie over de luchthaven Schiphol. De voornaamste functie van de site, in de vorm van een portal, is het doorgeleiden naar gevraagde informatie op de sites van de betrokken organisaties. Dit zijn het ministerie van Verkeer en Waterstaat, Luchtverkeersleiding Nederland, de Inspectie Verkeer en Waterstaat, de Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol (CROS) en de luchthaven zelf.

Op de site www.allesoverschiphol.nl worden ook de taken en de verantwoordelijkheden van de vijf betrokken organisaties inzichtelijk gemaakt. Hierdoor moet het voor de gebruiker duidelijk worden bij welke site eventueel gewenste informatie te vinden is, zo verwachten de initiatiefnemers. Een belangrijk onderdeel van www.allesoverschiphol.nl is een geavanceerde zoekmachine. De website is overigens pas vanaf 20 juni online.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Ik mis in het rijtje de platforms van de omwonenden.
Het zal dus wel 'bijna-allesoverschiphol.nl' blijven.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Gerard, Ik ervaar dit als de zoveelste oorlogsverklaring aan de omwonenden en De 19 Platforms, zoals eerder in het gezamenlijke stuk in de Wolkenridder. Zelfs LVNL laat zich weer voor de kar spannen. Onder het mom van Info verstrekking. De desinformatie rond het kabinetsbesluit droop er de laatste 3 weken vanaf. Persconferenties die pas 2 dagen vooraf worden gemeld. De laatste zelfs 2 uur van te voren!
Dat het min. van V en W zich hiervoor zou laten lenen zou schandelijk zijn.
De Crossite werd al ingepakt. Een site die uiterst slecht toegankelijk is.
Een min.VenW behoort zich geen verstrengelingen met bedrijfsbelangen te permiteren.

Jan Griese