Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nieuw filmpje banenstelsel Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1421 
|
 luchtvaart nieuws.nl 
Nieuw filmpje banenstelsel Schiphol

SCHIPHOL - Schiphol-tv heeft donderdag een nieuw overzicht gegeven, voor geïnteresseerde kijkers, van het banenstelsel op de luchthaven. In het bijna drie minuten durende filmpje komen de functies van de zes banen en het werk van de luchtverkeersleiders aan de orde.

Bekijk de uitleg van het banenstelsel op Luchtvaart.tv Klik hier: http://www.luchtvaart.tv/video.php?id=14253


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Daar zit je echt op te wachten, als dag in, dag uit, die herriebakken zeer laag over je woning worden gestuurd. Door die zotten in hun torens, die het helemaal niet interesseren dat het woongenot van mij en vele andere mensen, volledig naar de knoppen is geholpen.

Geplaatst door J H Griese uit Amstelveen

Ook de presentatie door dhr Alders te hoofddorp werd vooraf gegaan, door met een dergelijk PR filpje, gesproken door iemand met fluwelen stem.. Strict preferent vliegen kan al nauwelijks meer, omdat de Polder- en Kaagbaan bijna zijn vol gevlogen. Dat vertelde Alders die avond maar niet... Eerder elders stelde hij: De groei van S. zal moeten worden opgevangen, door de secundaire banen... terwijl zeer waarschijnlijk de 510.000 niet kunnen, Er zullen er ca 470.tot 480.000 op kunnen. Echter te den Haag gaan nauwelijks lampjes branden bij politici... Hoe dan in 2020 of eerder verder?? Ze verschuilen zich achter Alders, dan hoeven wij niet na te denken?