Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nieuw Palmeiland biedt plaats aan een half miljoen mensen

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1037 
|
 Technisch Weekblad 
Nieuw Palmeiland biedt plaats aan een half miljoen mensen

<a href="javascript:showPic('{filedir_3}051203_technisch_weekblad_nieuw_palmeiland_biedt_plaats_aan_een_half_miljoen_mensen.jpg', 'Klik om te sluiten')"><img src="{filedir_3}051203_technisch_weekblad_nieuw_palmeiland_biedt_plaats_aan_een_half_miljoen_mensen.jpg" alt='Klik voor een vergroting' width=" 122.85938727416 " height=" 200 "></a


Noot redactie vlieghinder: Hier is toch echt het bewijs geleverd dat een eiland voor de kust ook echt kan. Als zo’n eiland kan, dan kan óók een vliegveld in zee. De sector zit wél te zeuren om nog meer banen erbij op de huidige locatie, wil daarvoor meer milieuruimte ten koste van de omwonenden, maar heeft oogkleppen voor als er écht naar de toekomst moet worden gekeken. Dat eiland voor de kust, als economische motor voor een leefbaar Nederland, had al lang in aanbouw kunnen zijn. Het kost een aantal jaren, men had er zo ongeveer nú mee moeten beginnen om de toekomstige vraag te kunnen pareren! Waar zijn onze aardgasbaten gebleven waarmee BV Nederland dit hadden kunnen voorfinancieren?


Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Antwoord: Dat komt door de enorme daadkracht van dit kabinet Balkendende I en II , en het vorige kabinet, dat een lastenverlichting voor de rijken regelde, maar doodsbenauwd was als het om innovatie ging, en graag de Mythe van Schiphol als banenmotor in stand wilde houden. Inmiddels weten we beter.
Jan Griese