Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Niet met het oog op land of partij, maar voor het CV

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1034 
|
 Trouw 
Niet met het oog op land of partij, maar voor het CV Download het gehele artikel 'Niet met het oog op land of partij, maar voor het CV'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Olav uit NULL


Geplaatst door cns uit Gezonde regio NH

Als warme broodjes vliegen de boeken van Umberto Eco en Dan Brown (en de geheime genootschappen blijven verborgen) het ene na het andere decennium de winkels uit. Wie wijst op het feit dat zo'n vijf senatoren, oftewel leden der Eerste Kamer, innige banden met de Schiphol Group onderhouden en zelfs de directeur Corporate Affairs er rechtstreeks in is vertegenwordigd, wordt meewarig bekeken. Blijkbaar rust er een zwaar taboe op het welbewust achter de opgetrokken facades onderzoeken van de machtsstructuur welke de nodige wantoestanden rond de groei van het luchtverkeer voort laat bestaan. Het heeft eigenlijk weinig zin om de ene na de andere pion (Gosse,Schultz) te bekritiseren. Duik gewoon in het diepe en de onderste steen zal bovenkomen. Wat is het toch voor drempel die voorkomt dat dit nu eindelijk eens plaatsvindt?

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Zou iemand mij eens kunnen uitleggen, waar die woorden Volkspartij, Vrijheid en Democratie bij de VVD voor staan? Voor welk volk, welke vrijheid dan, en hoezo democratisch?