Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Niemand vertelt iets over zesde en zevende baan

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 642 
|
 NHD 
Niemand vertelt iets over zesde en zevende baan Download het gehele artikel 'Niemand vertelt iets over zesde en zevende baan'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Heer de Wit: Het grote probleem is, dat het nog steeds een (grote) minderheid is, die hinderoverlast ervaart! Wel wordt de bewustwording over de manipulaties door schiphol en Ven W de ned. bevolking steeds meer helder. (Vroeger zei ca 20 % :Niet meer groei, dat is nu ca 50 %!)
Maar wat we nodig hebben is een voorwaardenstellende overheid. Velen willen van alles: Hard rijden op de snelweg, alles moet kunnen. eenwijze overheid is regel/voorwaarden stellend.
Met hier het grote doel: Het beschermen van een toenemend aantal mensen, die gek worden van de herrie en die hun welbevinden en nog erger hun gezondheid zouden verliezen.

Jan Griese

Geplaatst door Rob uit NULL

Bij alles wat de bewoners al genoemd zijn is er weer een term bijgekomen;
Schizofreen....

Ik heb er ook een; KLOOTZAK! (sorry het moeste ven uit mijn systeem)

Geplaatst door Wim Perlee uit Castricum

Jan, wat dacht je van nog een rol van de overheid, namelijk de zorgplicht voor haar burgers. Wat heb je aan een overheid die alleen maar aan "dingen" denkt. Niets, dus opheffen die zooi!

Geplaatst door Vos uit NULL

Schiphol is de grootste bedreiging voor het welzijn van zeer vele Nederlanders!
Maar natuurlijk is er een oplossing: vrijwel alle schizofrene, gestresste westerlingen gaan met z'n allen naar het oosten van het kleine Nederland, om daar een rustig en mooi optrekje te betrekken net als onze 'geliefde' Gerlach C..
Dan kan Schiphol vrijwel het gehele westen inpikken en haar gang gaan.......tot in Den Haag aan toe.