Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Netelenbos in voor Haarlemmermeer

 |
 Geplaatst door: Theo K 
 |
 Bekeken: 904 
|
 NRC-Handelsblad 
Netelenbos in voor Haarlemmermeer Download het gehele artikel 'Netelenbos in voor Haarlemmermeer'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

tja.. kan ze de gevolgen van haar beleid aan den lijve ondervinden. Maar eerlijk gezegd verwacht ik dat ze als interim wel niet in de Haarlemmermeer zal gaan wonen. Of anders zoekt ze wel een stilte-eiland op. Dat moet te regelen zijn met haar vriendjes zo dichtbij.

Geplaatst door Els uit castricum

Vorige week was er een dag, met als thema
"respect". Een aantal politici gingen naar scholen om daar over te spreken of om over voor te lezen. Ik had gehoopt, dat minister- president Balkenende naar een school zou zijn gegaan waar hij uit respect voor Schiphol elke minuut zijn mond zou moeten houden. En waar hij tevens met respect naar de geeuwende kinderen had kunnen kijken. Maar dat is, denk ik, niet gebeurd.

Ik las in het parool van enige tijd geleden, dat mensen en kinderen, die niet de gelegenheid krijgen om 'snachts voldoende te dromen, gedesoriënteerd raken. En laat mij dat nu precies zijn overkomen? Ik ben iemand, die met grote letters op haar voorhoofd rondloopt met, " fatsoen moetje doen", die begaan is met deze misbruikte aarde, dieren, kinderen, bomen en armoede en wat dan ook, die veranderde na de zoveelste nacht van nachtelijk ontwaken in een woedend mens, die om vijf uur'snachts Cros voor de duizendste keer belde en brulde, dat Schiphol een terroristische organistie is. Zo raakte ik, die nacht, de kluts kwijt. En ook vannacht was het half vijf, vandaar dat ik dit op moet schrijven om de kluts weer te vinden.

Geplaatst door Jan.Griese uit Amstelveen

Inmiddels werd mij/ons dit bekend. We zijn verbaasd en verontrust.
Netelenbos is te beschouwen als de moeder van de huidige Luchtvaartwet.

Ze kreeg o.a. van de Eerste Kamer ladingen kritiek te verwerken over die Luchtvaartwet. De behandeling van de wet in de Eerste Kamer duurde ruim 9 maanden. De eerste kamer liet ons destijds weten: Er was eerder geen wet die zoveel aandacht en tijd kreeg/kostte als deze luchtvaartwet.

Dikke pakken papier met Memories van Antwoord en Toelichting vlogen de senatoren om de oren,
Terlouw belde mij eens en vroeg : Ik kom er niet meer uit, u moet me helpen.....
(Dr. in de natuurwetenschappen en chemie.....)
Vanaf de behandeling in 2001 tot juni 2002 was PLRS zeer nauw betrokken bij de behandeling in de Eerste Kamer. Mede door toedoen van PLRS en met steun van Jan Fransen (SNM) kwam de motie Baarda tot stand. (Die inmiddels dus om zeep werd geholpen, en als het kabinet het Eversdijk advies niet opvolgt, definitief in de prullemand beland.)

Overigens steunt de Eerste Kamer voor zo ver we nu kunnen nagaan onze standpunten nog steeds......

Direct na het echec van de pvda met de gemeenteraadsverkiengen, volgden enkele gesprekken door ons met de pvda ,die haar wonden aan het likken was.
(O.a. Met Jeroen Dijselbloem, die direct de koers 180 graden wist te wijzigen.)
Een belangrijk pvda prominent destijds had er slapeloze nachten over: Het is met Netelenbos zo, net als bij slagroom: Hoe harder je slaat en klopt, des te stijver wordt ze.

Zelf was ik dus zeer intensief betrokken, bij de behandeling, en menigmaal werden onze emoties op de proef gesteld door zoveel trucs en manipulatieve kanten van Netenbos en Gosse, terwijl Schultz zo mogelijk nog brutaler opereerde
(Berkhout stapte onder Schultz uiteindelijk op!)
Tamelijk verbijsterd ben ik nu, om te lezen, dat deze Dame Netelenbos weer in Haarlemmermeer zou aantreden.

Met als voorlopig enige voordeel: Het is maar tot april, als waarnemer,hoewel wel een belangrijke periode. Maar Netelenbos wat kennende , zal ze zeker mikken op de definitieve burgemeesterspost.
Ik vroeg een ingewijde in de politiek van gem. Haarlemmermeer: Zou het zo kunnen zijn, dat Netelenbos iets zou kunnen rechtzetten daar?
Antwoord: Nee,die dame is niet van: sorry ik maakte fouten.
Uiteraard blijft de Raad haar invloed en controle functie behouden.
Maar te denken geeft het mij wel.......


Geplaatst door cns uit deltametropool

We zagen Wim Kok en Klaas de Vries al eens een bijeenkomst van de Bilderberg groep verlaten. In de Eerste kamer traceerden we ook dubieuze P vd A prominenten, evenals op interessante posten op de werkterreinen planologie en kennis infra structuur. Zie het maar als de slang met de dubbele tong. De gewone kiezer heeft er geen idee van wat er achter de facade van de 'P vd A' anno 2006 verborgen zit. Ouwerkerk en Netelenbos zijn dan nog wel de minste goden die zonder blikken of blozen hun praktijken blind en met geen greintje geweten of zelfrespect maar voort blijven zetten. Helaas wil de kiezer maar al te graag bedrogen worden en daarvan maakt deze schizofrene partij op een schandalige manier misbruik.