Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Netelenbos in Castricum voor Schiphol lezing

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 917 
|
 NHD 
Netelenbos in Castricum voor Schiphol lezing Download het gehele artikel 'Netelenbos in Castricum voor Schiphol lezing'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Durft oud Minister Netelenbos dit wel aan?
Het pleit niet zo voor de huidige PvdA, dat men deze dame laat opdraven.
Ondanks dat ze na haar luchtvaartwet wel eens kritiek op Schiphol ventileerde heeft deze mevrouw kilos boter op haar hoofd.
Ik ben benieuwd.

Jan Griese Secr PLRS

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Dit wordt een merkwaardige vertoning. Maar de aanwezigheid van provinciale afgevaardigden van de P vd C(ommissarissen) kan het toch tot een uiterst boeiende avond maken..........

Geplaatst door webbeheer uit NULL

Wat leesvoer: klik hier

Geplaatst door Nick uit NULL

In het verlengde van bovenstaand bericht het volgende:
Toen de zuster van mevr. Netelenbos, toentertijd wethouder van Zaandam, in het praatprogramma Barend en Witteman klaagde dat vliegtuiggeluid zo moeilijk te meten is, is zij geinformeerd dat dat niet het geval is. Een andere wethouder berichtte daarop dat Zaandam niet ge-interesserd was in meten.
Op dit moment zegt de CDV ook weer dat meten o zo moeilijk is, zie evaluatieplan. Ook twee jaar terug haalde die uitspraak de NRC. Deze gebeurtenissen staan niet op zich.
Wat betreft ook deze informatie is deze site goed gedocumenteerd en een basis voor een ieder die meer wil weten over de vliegtuiggeluidsproblematiek.

Het lijkt of de bewoners van de politiek, of het nu de PvdA is of het CDA, niet mogen controleren, of het geklaag over vliegtuiglawaai terecht is.

Zo slecht kan de politiek toch niet zijn?
Wie helpt me uit deze droom?


Geplaatst door Flipje uit Betuwe

Vroeger spaarde men plaatjes en verhaaltjes van mij, Flipje van de Betuwe.
Als waardige opvolger is er nu Tineke van de Betuwelijn met het eerste verhaaltje:
Jonkvrouw Tineke bevrijdt Castricum van de strontvlieg.


Geplaatst door bas van den Born uit wijk aan zee

wellicht kan er gevraagd worden voor een geldende reden waarom er zo nodig laag gevlogen wordt boven de IJmond en Castricum.

Operationeel gezien is er geen enkel geldig excuus voor geen enkel vliegtuig lager dan 4000 foot.

bas van den born

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

In de verborgen agenda zijn deze streken als wachtgebied aangemerkt. Het is moeilijk voor te stellen maar in de optiek van sector en overheid kan nog een baan tussen Zw.burgbaan en polderbaan worden toegevoegd. Vandaar ook het eindeloos taxien (pollutie etc.),waar nu wel eens over geklaagd wordt. Deze veborgen agenda is al jarenlang bij de P vd C(ommissarissen) en Mevr. T. Netelenbos bekend. Maar deze mensen zetten zich tegenwoordig in voor de stakeholders, de kleine elite die zich aan het hele gebeuren weet te verrijken. Moet er niet veel steviger oppositie worden gevoerd?!

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Vreest niet, de toezeggingen zullen u om de oren vliegen (zelf kan ik er helaas niet bij zijn). Ik zie nog steeds Cerfontaine ten overstaande van 700 man publiek, een camera of 5 en vertegenwoordigers uit de 2e Kamer van alle grote politiek partijen vertellen, dat de overlast die werd veroorzaakt “echt niet kon”.
Dat was in augustus 2003…