Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nederland ziet handel in het korten op slaap

 |
 Geplaatst door: redactie 
 |
 Bekeken: 1089 
|
 Wolkenridder 
Nederland ziet handel in het korten op slaap

Hallo Olav

Ik vond in de Wolkenridder, het personeelsblad van KLM, het bijgaande artikeltje. Hierin wordt nog eens haarfijn uitgelegd waar wij goed in zijn. Het opvegen van de kruimels bijvoorbeeld. Wij zijn weer het putje van Europa. Overal mogen ze slapen tot ze uitgerust zijn, Nederland ziet handel in het korten op slaap. Fantastisch toch? En dat ook nog zonder daar in welke vorm ook compensatie voor te geven. Dat is pas echte gemeenschapszin. Hadden ze toch niet van die gekke hollanders verwacht.

Download het gehele artikel 'Nederland ziet handel in het korten op slaap'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Ondanks dat Brussel nu veel minder transfers heeft gaat het het Belgie niet plotseling veel slechter. Hoezo schrikbeeld voor Belgïë? De vraag dringt zich zelfs op of het in Belgie sindsdien misschien wel leefbaarder is geworden. Of dat iets waar je NIET naar moet streven?? Welzijn of welvaart? De één kan niet zonder de ander. In Nederland is de balans zoek.

Geplaatst door Gerard uit NULL

O ja, het mag zijn dat de sector het meest in geluidsisolatie investeert. Maar niét in de IJmond en regio Castricum. En waar kwamen ook weer de meest klachten vandaan?

En wist u dat er nergens in de wereld zo laag wordt gevlogen op zo'n grote afstand van een luchthaven als in Nederland? Zou dat soms een relatie hebben met het grote aantal klachten?

Weer zo'n onzinverband van de sector.