Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Nederland wil eisen luchtvaart verscherpen

 |
 Geplaatst door: sijmen 
 |
 Bekeken: 731 
|
 NRC 
Nederland wil eisen luchtvaart verscherpen

Zie ook –> Hier

Download het gehele artikel 'Nederland wil eisen luchtvaart verscherpen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam


Interessant bericht al vind ik de kop wat verwarrend.

Het zou prachtig zijn als dit bericht ook inhoudt dat er gekeken gaat worden, juridisch op Europees niveau, in hoeverre er een loopje wordt genomen met milieuwetgeving in de omgeving van vliegvelden.

Op deze site staan verscheidene berichten over overschrijdingen van milieuwetgeving volgens de huidige normen. De meeste burgers twijfelen aan die normen vanwege het feit dat de industrie die normen zelf heeft ‘uitgerekend’ en meetgegevens een heel ander beeld schetsen.
Meten = weten en handhaving van wetgeving is noodzakelijk om een wet zin te geven.

Het is raar dat er nu onderzocht gaat worden naar de mogelijke criminele activiteiten van vliegmaatschappijen terwijl de burger de bok blijkt te zijn ten bate van alle vliegmaatschappijen. Daarnaast is het uitermate vreemd dat een ministerie van Verkeer en Waterstaat zich bemoeit met zaken die volgens mij bij justitie zouden moeten liggen.
Wat maakt luchtvaart zo bijzonder dat er aparte regelgeving voor in het leven geroepen dient te worden? Mag Air Holland of de KLM hele andere dingen dan bijvoorbeeld Albert Heijn of Unilever?