Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

“Naar rechter voor deelname Alderstafel Eersel”

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 757 
|
 Omroep Brabant 
“Naar rechter voor deelname Alderstafel Eersel”

EERSEL - De gemeente Eersel moet de rechter inschakelen om deelname aan de zogeheten Alderstafel af te dwingen. Oppositiepartij Kernbeleid schrijft dit aan burgemeester en wethouders.

Dat college laat het besluit om eventueel naar de rechter te stappen over aan de gemeenteraad. B en W ‘achten zich niet bevoegd’, zo antwoorden ze.

Eersel probeerde onlangs vergeefs oud-minister Hans Alders zover te krijgen dat hij ook met deze gemeente gaat overleggen over de toekomst van Eindhoven Airport. Inwoners van Eersel hebben relatief veel last van het vliegverkeer.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Om te kunnen worden toegelaten moet de gemeente Eersel eerst accoord gaan met het Aldersadvies. Ik gok er op dat ze dat niet zijn en daarom sowieso niet kunnen worden toegelaten. Zo werkt het immers in Nederland, vindt heer Alders?
Of zou de rechter anders vinden?

Geplaatst door Rose uit Randstad

De rechter inschakelen om toegelaten worden tot een 'leugentafel'...
Begrijpt u het nog?

In ieder geval veel te veel eer voor deze parmantige rasregelaar, die weigert na te denken over de morele aspecten van zijn gekonkel en gemanipuleer, inclusief chantage!.

Alle neuzen dezelfde kant op door 'dwarsliggers' hardhandig de nek om te draaien. Om vervolgens schaamteloos te liegen over het bereikte resultaat.

Geplaatst door Observer uit Nederland

En dan nog de hemel ingeprezen worden door ene Eurlings...
Het zou goed zijn,als de pvda eens opruiming hield, in de gelederen van dit soort oud politici.
(v. Kemenade,Netelenbos, e.d) (Wat niet wegneemt dat er meer boeven rondlopen in andere partijen. bouwfraude cda , Jorritsma