Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Misschien geld omwonenden Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 821 
|
 NHD 
Misschien geld omwonenden Schiphol Download het gehele artikel 'Misschien geld omwonenden Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Volstrekte windowdressing en schandalig ook.
Toen bleek dat de isolatie tegen vliegherrie rond de 800 miljoen euro ging kosten werd besloten de contouren opnieuw te berekenen (causaal verband?). En inderdaad verschoven die contouren als door magie een stukje verder van de bebouwing af.
En klaar was V&W want de kosten werden plotsklaps met honderden miljoenen gedrukt.

De overlast werd er niet minder om, dat was ook niet belangrijk, het budget was opeens wel voldoende.

En nu komt er een doekje voor het bloeden voor de ‘ernstige gevallen’. Stierenpoep! Er zijn twee structurele oplossingen:
1) verplaats dat gezwel naar zee
2) koop mensen uit en sloop alle woonkernen in de omgeving

Volgens mij is de eerste optie met afstand de goedkoopste. De tweede optie is een dergelijk piepklein artikeltje waard.

Geplaatst door jhgriese uit amstelveen

Dat Leefbaarheidsfonds mag beslist geen smeerolie voor meer groei worden. VGP is hier met klem tegen

Geplaatst door Els uit Castricum

Laten ze er maar een heleboel bijleggen en Schiphol laten verhuizen! Het is toch van de gekke, dat mensen zo wanhopig worden gemaakt, dat ze uit hun leefgebieden weg willen? Uit de gebieden, waar ze geboren zijn, waar hun ouderlijk huis wellicht heeft gestaan, waar ze hun sociale leven hebben opgebouwd, waar hun werk is, waar hun kinderen op school gaan. Gewoon de plek waar ze van houden? Ook ik denk er menigmaal over om weg te gaan maar de wanhoop daarover van mijn kinderen doet me hier nog blijven. We worden gewoon opgejaagd en tot een soort paria's gebombardeerd. De overheid en Schiphol zouden zich rot moeten schamen!

Geplaatst door sour uit Leiden

De omwonenden van de Wallen protesteerden ook tegen die rare plannen van Asscher en Cohen. Rare jongens daarin Amsterdam. Blijkbaar last van grootheidswaanzin. Zo meteen gaat Amsterdam met AAS de Olympische Spelen naar Amsterdam halen. Wedden?
Op de Wallen komt nu haute couture. De mode, het is geen grap, wordt Redlight Fashion genoemd. Rare jongens bij de PvdA.

Geplaatst door Ton uit NULL

Zoals ik elders al eens geschreven heb:
"de beleidsmakers van Schiphol, van de ondersteunende lobby's, van de regionale politiek en nu dus ook van de landelijke politiek, zijn m.b.t. Schiphol de SCHAAMTE ALLANG VOORBIJ."