Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Ministeries tekenen voor baanverlenging Groningen Airport Eelde

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1101 
|
 luchtvaart =nieuws- 
Ministeries tekenen voor baanverlenging Groningen Airport Eelde

EELDE - De Staatssecretarissen Melanie Schultz (Verkeer en Waterstaat) en Pieter van Geel (Ruimtelijke Ordening) vinden dat de baanverlenging op Groningen Airport Eelde door kan gaan. Zij hebben hun handtekening gezet onder de Beslissing op Bezwaar, een document waarin de beslissing voor de baanverlenging wordt gemotiveerd. Dat meldt Groningen Airport Eelde op zijn website.

Het ondertekende document wordt nu naar alle bezwaarmakers gestuurd. De Ministeries zullen met een nieuw verweerschrift op de bezwaren reageren.

De Raad van State doet uiteindelijk in september 2006 een definitieve uitspraak over de baanverlenging. Als de uitspraak positief is, kan Groningen Airport Eelde in 2007 starten met de baanverlenging.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Er staan twee poten nder het stuk, hoezo "Als de uitspraak positief is,"? Daar is geen twijfel over mogelijk tenzij het kabinet tussentijds valt.

Dat Pieter van Geel niets van doen heeft met milieu dat was inderdaad al duidelijk.

Geplaatst door Vos uit NULL

Men kijkt ook niet op een boom meer of minder (Schinveld)! Dus zal de Raad van State ook wel voor deze baanverlenging toestemming geven!
Nederland bv.: 1 grote luchthaven waar geen normaal leven meer mogelijk is!
Vinden ze het nog raar ook dat er zo'n grote
emigratie is............!