Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Minder vlieglawaai bij daling in glijvlucht

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1260 
|
 NHD 
Minder vlieglawaai bij daling in glijvlucht Download het gehele artikel 'Minder vlieglawaai bij daling in glijvlucht'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit castricum

Uh, glijvluchten in de nacht naar de Polderbaan??? Wanneer is dat dan begonnen en zo ja, waarom maken de vliegtuigen dan zo'n hels lawaai 'snachts? En 15 per uur. Ik kreeg acute hoge bloeddruk, toen ik dit las. Schande! En inderdaad, het klopt deze schande, want een normale nacht is voor vele honderduizenden niet meer mogelijk. Een enkele keer, bij voor ons gunstige wind mag je doorslapen en je weet niet wat je met die luxe aanmoet. Wat zijn dat voor mensen, die zulke beslissingen voor hun verantwoording durven nemen?

Geplaatst door Angela uit Limmen

100% eens met onderstaand bericht van Els. Al weken geen normale nachtrust meer gehad. Een mensonterende situatie. Dit maakt je ziek....

Angela Limmen

Geplaatst door Vos uit NULL

Dit is wederom een stunt van de propaganda-machine van de Schiphol-group!
Regelrechte onzin en verlakkerij.
Al zolang er van die herriebakken overkomen, er wordt in het geheel niet in glijvlucht gevlogen. Integendeel, er wordt gegierd, gebruld en vooral laag gevlogen.
Zowel overdag als s'nachts, zelfs daar zit geen verschil in! Terwijl de luchtvaartsector ook beweerde dat er s'nachts hoger aangevlogen zou worden.
Als je deze punten aankaart bij onder andere de LVLN., dan wordt dat gebagataliseerd.
Koninklijk Schiphol? Laat me niet lachen.
Ze verdienen het mijn inziens niet, er is geen sprake van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zeker niet in wat zij noemen de 'buitengebieden'. Mooi weer spelen in de eigen achtertuin, en het vuil over de schutting gooien.........

Geplaatst door leo uit de kwakel

** L E Z E N, mensen, eerst lezen totdat je begrijpt wat er staat. Daarna pas reageren.


Geplaatst door Gerard uit NULL

Als ervaringsdeskundige 'onder de nachtelijke glijvluchtenroute proberen te slapen' kan ik melden dat glijvluchten meer dan voldoende herrie maken om mij halve nachten uit de slaap te houden. In 2003, net na de goedkeuring van de schipholwet, werd beweerd dat de nachtelijke daalvluchten helemaal geen glijvluchten zijn, zoals ze bij de aanloop tot de toch echt werden genoemd. Nu, anno 2006, nu er weer een boodschap moet worden verkocht, (convenant??) zijn het plots weer 'glijvluchten'. Laat één ding helder zijn, hoe ze ook heten, ze blijven flink herrie maken en zijn er véél, héél veel. Dat laatste geeft de meeste hinder. Het zijn er immers zoveel dat je er gek van wordt, of je wilt of niet. Daar moet gewoon een eind aan komen.