Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Minder stiltegebieden door lawaai vliegtuigen en auto’s

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1741 
|
 NHD 
Minder stiltegebieden door lawaai vliegtuigen en auto’s Download het gehele artikel 'Minder stiltegebieden door lawaai vliegtuigen en auto’s'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Wonende in de nabijheid van het Uitgeestermeer, dat in de betere tijd, toen de vervloekte Polderbaan nog niet bestond en men, net zoals nu eigenlijk geen tot nauwelijks last had en heeft van de A9 bij het meer 'rust' kon vinden, is dit het zoveelste bewijs dat Schiphol meer kapot maakt dan het goed doet!

En wat doet de Provincie Noord-Holland?
Ze past de regels maar aan onder de noemer:
als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan!
Nu worden er bordjes geplaatst met de afbeelding 'laag overscherende herriebakken' !

Dat is ' Verloedering. Onder. Schipholbeleid. '

De provincie Noord-Holland vindt geld nog steeds veel belangrijker dan gezondheid.
Tevens wordt er beweerd dat Noord-Holland de meeste 'stilte gebieden' heeft, die liggen dan zeker op de Noordzee?

Geplaatst door Kees uit NULL

Meeste stilte gebieden???? Boven de lijn Alkmaar- Hoorn is het misschien nog wel eens stil en op Texel hahaha meeste stilte gebieden....

Geplaatst door Wim uit Castricum

Nederland wordt steeds mooier, nog even en we zijn een groot industriegebied. Met dank aan de zakkenvullers en politiek.

Geplaatst door nonflying dutchman uit hengelo

Hier in Twente gaat het ook helemaal fout. Als je wilt weten hoe luchtkasteel Twente er doorgedrukt wordt lees:http://hengelo.groenlinks.nl/node/95958
Tegenstanders worden weggezet door de bestuurders en min of meer het recht op protesteren ontzegd, zie de twitters van journalist Teun Staal ‏over toespraak wethouder van Hees van Enschede:
Van Hees plaatst vraagtekens bij legitimiteit optreden tegenstanders #LuchthavenTwente. Meerderheid voorstanders is overtuigend.
Teun Staal ‏@teunstaal 18 maart
Van Hees: in wat voor democratie we leven als tegenstanders #LuchthavenTwente steeds om procedurele redenen spaak in wiel steken.

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Ach ja, stiltegebieden, gebieden dus waar het stil is, gebieden zoals al die Noord-Hollandse polders. Volgebouwd met een Amsterdamse haven, snel-, rond- en al dan niet westelijke randwegen en een Schiphol waar de Haarlemmermeerse burgemeester van zegt: "wat wil je nog meer, de poort naar de wereld in je achtertuin." Maar ja, deze man beweert ook dat er in Haarlemmermeer steeds meer groen bijkomt (jawel, dat staat echt zo in de krant van 27 maart) en dat samenwerking zeker in de Metropoolregio Amsterdam cruciaal is. Ik denk dat de bordjes "stiltegebied" wel naar een oudheidkundig museum kunnen.