Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Minder hoog aan de Zuidas

 |
 Geplaatst door: Egelhuis 
 |
 Bekeken: 2041 
|
 Gooi- en Eemlander 
Minder hoog aan de Zuidas Download het gehele artikel 'Minder hoog aan de Zuidas'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door A. Boeing uit Hoofddorp

Journalistiek van absoluut de onderste plank. Onsamenhangend, vaag, rommelig, ondoorzichtig, afijn, geheel in lijn met het Schipholbeleid. Het enige wat ik begrijp is dat geluidscontouren aan de bebouwing moeten worden aangepast. Dat is "Vagiaans" om te zeggen dat je op de grond gewoon bouwt, lawaaicontour of niet, net als in de Bloemendalerpolder of bij Almere, waarschijnlijk onder de routes van Lelystad mag ik toch hopen? Prettig te weten dat ons woongenot in handen is van kwaliteitsbestuurders.

Geplaatst door marianne uit castricum

tja, het is me wat met Schiphol, zijn vliegmaatschappijen, zijn bestuurders. Vanaf 2002 belazeren ze iedere groepering die het een ietsje anders zou willen. Nu weer 400.000 ganzen vermoorden of moet er worden gezegd, vergassen, ook zo smakeloos, gezien de historie van het woord, wordt heel makkelijk overgenomen door media en burgers die er wel een vet-loos potje eten van kunnen maken.Hierin kletst men elkaar ook maar na.Hoger aanvliegen werd al eens eerder gesuggereerd, nu door ornnithologen e.a. Het lijkt wel een Griekse tragedie, werd er ook niet naar zinnige andere oplossingen gezocht en uitgevoerd. Laten we denken aan al die arme bewoners in en rondom Lelystad

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Het zal de sector een worst wezen, zij heeft toch maling aan alles! Gevlogen moet er worden, desnoods op 1 motor! Maakt niet uit of de mensen op de grond er last van hebben, moeten ze er maar niet wonen!

Oh ja, en onze subsidie krijgen we toch wel uit Den Haag. Hierdoor kunnen wij (de sector) doen en laten wat we willen!

Welkom in Nederland bv. : de wereld op z'n kop!

Geplaatst door Marianne uit Castricum

Tja, met dank aan alle politieke partijen en zijn ambtenaren groeit deze moloch over de schouders heen en minachten alle bewoners in de omgeving van hun vervuilde Godenpaleis. Morele vervuiling, bewezen chemische vervuiling, diepe haat tegen allen die kritiek heeft.Hoe dramatisch is dit land in het moeras getrokken.