Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Michel Bezuijen plaatsvervangend voorzitter CROS

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1081 
|
 crosnet.nl 
Michel Bezuijen plaatsvervangend voorzitter CROS

Op donderdag 27 september 2007 hebben de leden van de Commissie Regionaal Overleg Schiphol (CROS) tijdens de plenaire vergadering ingestemd met de voordracht van Michel Bezuijen, wethouder in Haarlemmermeer, als plaatsvervangend voorzitter van de CROS tot 31 maart 2008.

Bezuijen neemt hiermee de taken over van waarnemend voorzitter Henk Eilert, wethouder in Uitgeest, die onlangs aangaf deze functie niet voor een langere periode te kunnen vervullen. De leden van de CROS hebben ingestemd met het voorstel om na de afloop van de Tafel van Alders, op 1 april 2008, een nieuwe voorzitter te benoemen.

In de CROS zitten vertegenwoordigers van 30 gemeenten, bewoners, provincie Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht en de luchtvaartpartijen (Luchtverkeersleiding Nederland, Amsterdam Airport Schiphol, KLM, Martinair en Transavia). De CROS overlegt over geluidhinder, geur, lokale luchtverontreiniging en externe veiligheid. Het doel is om de belangen van alle deelnemers te behartigen en te streven naar hinderbeperking als gevolg van vliegverkeer in de regio waarbij evenwichtig rekening wordt gehouden met het mainport- en milieubelang.


Reacties op dit bericht