Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Met game luchtverkeersleider Schiphol spelen

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1181 
|
 haarlems dagblad.nl 
Met game luchtverkeersleider Schiphol spelen

SCHIPHOL - Steeds meer bedrijven ontdekken de spelletjesmarkt om hun product te promoten of goodwill te kweken. De luchtverkeersleiding Nederland heeft een gratis game gemaakt en binnen enkele maanden komt ook KLM met een spel.

De luchtverkeersleiding wil zo laten zien hoe gecompliceerd het is om het luchtruim boven Schiphol goed en veilig af te handelen. ,,In de game ‘Take Control of the Tower’ heb jij de controle over het luchtruim boven Schiphol. Jij bepaalt de vertrek- en aanvlieg-routes voor steeds meer vliegtuigen en met steeds nieuwe uitdagingen. Blijf jij koel en altijd ‘in control’? Speel dan de game’‘, promoot de LVNL het spel dat gratis is te downloaden in de App store en de Google playstore!
Maar de LVNL gaat verder. Op 27 april mogen dertig spelers met de hoogste score live tegen elkaar spelen tijdens het Nederlands Kampioenschap dat wordt gespeeld bij Luchtverkeersleiding Nederland op Schiphol. Met het spel wil de LVNL tevens belangstellenden interesseren voor een loopbaan. Het is nog altijd lastig om genoeg luchtverkeersleiders te werven.
Het KLM-spel dat dit voorjaar komt richt zich op het leiden van een luchtvaartbedrijf, vanaf de oprichtingsdatum in 1919 tot nu. Daarbij moet het lijnennet steeds worden uitgebreid, toestellen worden gekocht en klanten tevreden worden gehouden.


Reacties op dit bericht