Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Met cijfers gemeenten sterker tegen Schiphol

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1012 
|
 NHD 
Met cijfers gemeenten sterker tegen Schiphol Download het gehele artikel 'Met cijfers gemeenten sterker tegen Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Harrie van Doorn uit Leiden

Ook volgens kersverse doctor Menno Huys, onlangs gepromoveerd aan de TUD met het proefschrift "Building Castles in the Air", zijn er zeer kwalijke praktijken in het Schiphol-dossier. Een van de leden van de promotiecommissie was de ongeleerde professor drs. Cerfontaine.
Niemand heeft echter een boodschap aan de het met leugen en bedrog doorspekte Schipholdossier, waar de omwonenden slachtoffer van zijn. Ondertussen is er wel een relatie tussen hartfalen en excessief geluidshinder gevonden.
Een prangende vraag is: wat is de invloed van geluidshinder op het leren van de kinderen?

Echter de politieke spelletjes ook aan de bewoners kant blijven doorgaan.
Niemand durft tegen de van der Meer's en Griese's te zeggen "Ook de keizer aan het andere front heeft geen kleren aan". Je krijgt dan een ip-ban aan je broek.
Wie de touwtjes in handen heeft van de desinformatie is een interessante vraag.
Een verlengstuk van de overheid? Wie het weet mag het zeggen.

Geplaatst door E. von der Meer uit Castricum

Beste heer van Doorn, Mijn naam wordt genoemd maar ik begrijp met de beste wil van de wereld niet wat u met deze passage nu bedoelt of wil zeggen. Kunt u het nog eens minder cryptisch formuleren zodat ik het ook kan begrijpen.
Bij voorbaat dank

Geplaatst door Leo uit De Kwakel

++ Ik begrijp juist dat de gemeente Uithoorn overweegt de meetposten weg te doen.

++ Er is een (nog) niet bewezen relatie tussen excessief overvliegen (< 2 minuten met niveau's tussen 60 en 90dB) en onrustgedrag van leerlingen op de basisschool.

Geplaatst door JHGriese uit Amstelveen

Ja Erwin, Die vraag stel ik graag ook aan de heer van Doorn...! Heer van Doorn, ik heb volstrekt dezelfde vraag aan u Ter uwer informatie: Kinderen leren slechter onder een vliegroute (RIVM/TNO ) Verder om u voor te zijn: Wij zijn ZEKER GEEN verlengsuk van de overheid ... Of u bent verkeerd geinformeerd, of u heeft een erg dikke duim........

Geplaatst door JHGriese uit Amstelveen

@Leo , en @van Doorn, Ook W.S onderzoek bij Vliegveld Munchen,Duitsland, ik meen al in 2001 (!) resulteerde in de conclusie: Kinderen leren slechter onder een drukke vliegroute. Ook werden in hun lichaam andere stoffen uitgescheiden,dan in die in de controlegroep .

Geplaatst door BRS uit schiphol

heren von der Meer en Griese weten donders goed wat meneer van Doorn bedoeld; de enige serieuze opponent die ik op dit forum tegenkwam (voor mijn IP ban ;) was Hans Buurma, weinig meer van hem gehoord of gelezen, terwijl zijn issue nu zo actueel is in de wereld..

tja, dit zal wel weer snel verdwijnen door de vrienden van de keizer zullen we maar zeggen, een serieuze voor-tegen discussie of ontmaskering van leugens van bepaalde oldtimers wordt niet gewaardeerd heb ik gemerkt...

Geplaatst door Harrie van Doorn uit Leiden

@BRS, zeker. De heren weten beter. Om de echte oplossingen lopen zij heen. Zij zitten er slechts om hun bestaan 'zin' te geven. Anders kan het niet gezien worden.
Hoe de heer Griese zich in het verleden over Olaf Bijvoet, de eerste vz van PVRC, uitliet kan alleen verklaard worden uit primitieve gevoelens. De heer von der Meer is ook op zulk soort gevoelens betrapt.
Voor de omwonenden van Schiphol zijn zij een ramp. Jammer dat zij hun grote dossierkennis niet ten nutte van de omwonenden gebruiken.
Niet alleen een gemiste kans, maar zij blokkeren op die wijze anderen die wel in dienst willen zijn van de omwonenden.

Geplaatst door E. von der Meer uit Castricum

Heer van Doorn en BRS. Ik kan niet anders dan concluderen dat geprobeerd wordt om met cryptische bewoordingen een negatief beeld te creëren waar ik geen weerwoord op kan/wil geven en ook niet ga doen. Zal niet verder reageren [edit webbeheer]

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Wat houdt een IP-ban in? Is dat een blokkade die belemmert om te reageren? En heeft Vlieghinder die inderdaad toegepast en zo ja, waarom?

Geplaatst door webbeheer uit NULL

@ Jaap: Het komt, zeer incidenteel, helaas voor. Hoewel betrokkenen er veelal anders over denken, toetst webbeheer niet of men 'pro' of 'contra' is, maar iedereen moet natuurlijk wel voldoen aan onze huisregels. Ook als de voorzitter van PVRC of andere 'notabelen' zich niet aan de huisregels houden grijpt webbeheer in.

Geplaatst door E. von der Meer uit Castricum

Jaap, ik hoop dat het duidelijk is geworden dat wij een webmaster hebben van stavast. Zonder aanziens des persoons grijpt hij in. Ook notabelen doen hem niet vrezen. Een trol zoals van Doorn/BRS moet kunnen maar voor de rest valt er met hem niet te spotten. Het zij gezegd.

Geplaatst door Jaap uit Bussum

Bedankt voor de reacties. Het is me nu wel duidelijk.