Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meetpunt vliegtuighinder op gemeentehuis geplaatst

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 728 
|
 DC 
Meetpunt vliegtuighinder op gemeentehuis geplaatst Download het gehele artikel 'Meetpunt vliegtuighinder op gemeentehuis geplaatst'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Gerard uit NULL

Vraag: waarom moet de informatie eerst door AAS bekeken en voor publicatie eens per drie maanden voorgekookt worden (drie getalalen of zo). waarom is de informatie niet direct door de bewoners uitleesbaar á la geluidsnet??

Geplaatst door Jan uit Haarlem

Nederland is een democratisch land, eens in de vier jaar. Dit houdt in dat de bewoners zich ook aan deze regel houden. Ik heb begrepen dat geluidsnet ook niet voor iedereen toegankelijk is. Dus zo'n groot bezwaar is toch ook niet, dat AAS deze regel hanteert.

Geplaatst door Gerard uit NULL

Jan, Dat begrijp ik niet. wat eens per 4 jaar? Wat is de relatie met AAS? dat is toch een belnghebbend bedrijf en geen democratisch intituut?

Geluidsnet niet toegankelijk? Zie http://www.geluidsnet.nl en http://vh.mine.nu. Volgens mij kan je daar gewoon bij, en, indien niet, dan is je firewall misschien niet goed ingesteld?

Geplaatst door Gerard uit NULL

o ja, vandaag zag ik het geluidspunt vanaf de openbare weg. Op nog geen twee meter afstand wapperde de gemeentevlag uitbundig in de wind. Tegen het geluid van dat geklapper zo dichtbij de microfoon help echt geen windkap. Of wordt dat straks 'het bewijs' dat je buitengebieden niet kunt meten?