Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer vluchten via Zwanenburgbaan

 |
 Geplaatst door: A Holwerda 
 |
 Bekeken: 933 
|
 Haarlems Dagblad 
Meer vluchten via Zwanenburgbaan

SCHIPHOL -  De vliegexperimenten rond Schiphol gaan ongewijzigd door. Vanaf donderdag zullen minimaal tienduizend vluchten worden verplaatst van de Polderbaan naar de Zwanenburgbaan. Dit ondanks bezwaren van de gemeente Haarlemmermeer en de Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg tegen de extra hinder.

Bestuurslid Eef Haverkort van de dorpsraad is teleurgesteld. ,,Dit is triest voor Zwanenburg. We krijgen deze zomer te maken met heel veel herrie.’’  Het experiment moet een oplossing bieden voor de problemen met parallelle starts. Na de opening van de Polderbaan bleek dat er extra maatregelen nodig waren om gelijktijdig te kunnen starten van de Zwanenburgbaan.

 


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ton uit NULL

Vandaag hoorde ik dat morgen, woensdag 12 mrt. op radio NoordHolland in de peiling vanaf 16.00 u. een discussie zal zijn over het lawaai rondom Schiphol.
Enige tijd geleden was er een discussie over vliegtax en accijnzen op kerosine.
Men kan inbellen en meedoen aan de discussie.
Dat heb ik al een keer gedaan. Misschien morgen een ander ?
Pak de kans. Lijkt me nuttig.

Geplaatst door Ed uit Osdorp

Dit kan toch niet! 1000-en mensen extra zijn gedupeerd in Slotervaart en Osdorp. En dan wordt er masaal gereageerd en bezwaar gemaakt wordt het ruckzichloos van tafel geveegd want Schiphol moet GROEIEN !!! Hoezo democratie cq polder(baan)model; bananenrepubliek zul je bedoelen.
Er moeten ogelijkheden zijn om ons te verenigen; per slot van rekening zijn onze verzekeraars ook gaan bewegen (zij het een beetje) door de de stichtingen woekerpolis en verliespolis. Iemand een idee hoe dit aan te pakken?

Geplaatst door Observer uit Nederland

Tot en met 5 Maart kon er worden ingesproken
Dan heeft men 3 werkdagen nodig gehad om in ieder geval mij 4 bekende Inspraakreacties van tafel te vegen............
Waartoe dienen die rituele inspraakdansen toch ?

Geplaatst door Victor uit Krommenie

Kan iemand mij vertellen die een inspraak heeft gedaan (bv PVRC) of er uberhaupt een reactie is geweest op de inspraak?
Dan weten we misschien of er een goede reden is waarom er niets met een inspraak is gedaan..? of is de inspraak puur ter kennisneming..?