Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer rust rond Schiphol kost tien miljoen

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 670 
|
 NHD 
Meer rust rond Schiphol kost tien miljoen Download het gehele artikel 'Meer rust rond Schiphol kost tien miljoen'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Angela uit Limmen

Het nadeel van een "korter" nachtregime is dat de 's nachts toch al zeer geplaagde bewoners onder de aanvlieg- uitvliegroutes van de banen nog langer in de herrie moeten zitten (liggen). Nu is het nog weleens zo dat ze om 6 uur in de ochtend verlost zijn van dat donderende geweld boven hun hoofden en toch nog even kunnen slapen (weekend)

Geplaatst door SHAL uit Hoofddorp

Zullen wij nu ook eens tendentieuze artikelen in de pers gaan plaatsen als tegenaanval?

Serieus!!

Geplaatst door J de Jong uit Uitgeest

Aanpassing van het nachtregime is slechts een van de noodzakelijke ingrepen die hard nodig zijn om onze omgeving enigszins leefbaar te houden. Wie vertrouwt op en terugvalt op LVLN (boete 2004 ad 43 mille, peanuts in deze kringen, staat nog uit in afwachting van rechtszaak met beroep op RECHTEN VAN DE MENS!) zal ongetwijfeld van een koude kermis thuiskomen. Het spreekwoord "wie de schoen past trekke hem aan" heeft nog niet aan actualiteit ingeboet.......

Geplaatst door J.H. griese uit Amstelveen

Welaan kabinet, maak uw beloften uit 1996 (!!!) nu eindelijk waar! De nacht terug naar 7 uur.
De volgende daad moet zijn: Helemaal geen nachtvluchten meer!
Jan Griese Secr PLRS

Geplaatst door Gerard uit NULL

Ik denk eerder dat 'geen nachtvluchten' de maatschappij als geheel flink zal besparen in plaats van dat het 'iets kost'. Minder overspannenen, minder ongelukken, minder slaapmiddelen, hogere productiviteit van de niet-meer-slaapgestoorden, geen kostbare nachtisolatie, gezonder binnenmilieu door meer knappe nachtventilatie dus minder zieke mensen en ga zo maar door.