Platform Vlieghinder Kennemerland
 

“Meer medicijngebruik bij vliegtuiglawaai”

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 864 
|
 fluglaerm-eppstein.de 
“Meer medicijngebruik bij vliegtuiglawaai”

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland wordt geconstateerd dat er een relatie is tussen vliegtuiglawaai en medicijngebruik.

Hieronder vindt u een verwijzing naar een zeer recent Duitstalig onderzoek:


Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Er stond gisteren in het Haarlems Dagblad een artikel waarin werd gesteld dat pas sinds kort het duidelijk is geworden dat een chronisch tekort aan slaap leidt tot ernstige psychische en fysieke problemen.

Het onderzoek was gepleegd op ratten die it hun slaap werden gehouden zodat ze iets minder sliepen dan hun soortgenoten.

Hoe zal het gesteld zijn met die 250.000 ernstig gehinderden (mensen) in de regio?

Geplaatst door Els uit Castricum

En in het Parool van woensdag 7-2-'07 stond ook dat te kort slapen linker is dan gedacht en dat het tot depressies en labiele emoties kan leiden. Wat erg toch, dat het slaaptekort van zovelen door Schiphol veroorzaakt wordt. Ze moesten zich schamen
en vlug inbinden!!

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Tja Aelegeiz het is mij ook een raadsel: Al in 1998 en 2002 (Prof W. Passchier) al werd gepubliceerd, dat er sprake is van ernstige slaapverstoring endat dit zeer schadelijk is voor de gezondheid.
En in de medische en neuropsychologische literatuur is het een feit, dat menweet: Slaaptekort en slaap deprivatie leidt tot vele gezondheidsklachten. Minstens elke normale huisarts weet dat!