Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer klachten verbazen Schultz

 |
 Geplaatst door: sijmen 
 |
 Bekeken: 789 
|
 Trouw 
Meer klachten verbazen Schultz Download het gehele artikel 'Meer klachten verbazen Schultz'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door GH uit NULL

Dat draagvlak waarvan de Staatssecretaris bang is dat het minder wordt? Dat wordt echt nog minder naarmate men nog meer vliegt. Het is een heilloze weg om op deze wijze met oogkleppen op door te willen gaan. Als een minister een carpoolstrook weer kan sluiten, dan kan een staatssecretaris toch ook wel een Polderbaan sluiten? Zelfs de naam vand e Polderbaan klopt niet meer, want sinds er parallel wordt gestart mijdt de LVNL juist de open ruimte van polder. Men vliegt na de start direct richting dichtbevolkt gebied!
Er ligt nog een mooi eindrapport te wachten op een vervolg: zie http://www.flyland.nl/ Schulz kan dit project weer opstarten voor het echt te laat is voor Nederland!

Geplaatst door Frank uit Uitgeest

Een verbazingwekkende conclusie van onze staatssecretaris: omwonenden ervaren méér geluidsoverlast door al die discussies erover. Oplossing voor de geluidsoverlast is dus: Discussies over geluidsoverlast verbieden, oftewel: STEEK JE KOP MAAR IN HET ZAND

Geplaatst door Vos uit Uitgeest

Hoe dom moet je zijn om in Den Haag een politieke baan te verkrijgen en er dan ook nog niets van bakken? Ze kan beter de secetaresse van de Schipholbaas worden.......onder de tafel.