Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer klachten over lawaaihinder

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1223 
|
 NHD 
Meer klachten over lawaaihinder Download het gehele artikel 'Meer klachten over lawaaihinder'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Sommige vliegvelden sturen meer dan 400.000 vliegbewegingen over huizen heen.

Geplaatst door Els uit Castricum

Vannacht, tussen het vliegtuiglawaai door, droomde ik over het volgende:
op een geheime lokatie, die ik niet verklap, stond ik in een hoekje te luisteren naar de heren, die bezig waren met de formatie. Het flitste door me heen dat er geen vrouwen bij zaten en dat er ook nog nooit, bij mijn weten, een vrouw formateur was geweest.
Ik luisterde naar wat de heer Wijffels te zeggen had.. "mijne heren, goedemorgen, het punt, dat ik deze morgen wil aansnijden is Schiphol!! Hij keek ze ernstig aan en hij deed me, met alle respect, aan een uil denken. Het dier, dat in sprookjes symmbool staat voor wijsheid! " Ja Schiphol, want u weet, dat ik me al heel lang zorgen maak over het milieu, de teloorgang van onze prachtige natuur en de aantasting van onze bijzondere en kwetsbare aarde. En zoals u al lang snapt, tast het vliegverkeer dit alles als een soort Iwan de Verschrikkelijke, dag en nacht aan!" B.B.R. keken bedremmeld want met het thema mileu waren ze tot voor kort totaal niet bezig geweest. En ze bleven stil voor zich uitstaren. "Het vliegverkeer moet terug gedrongen worden, van groei kan natuurlijk al helemaal geen sprake zijn. We moeten heel zuinig worden op de lucht boven ons en wèl zo snel mogelijk. Al die flap-drol reisjes van €19.- naar Nergens- Toe- Zich- Stan moeten als de drommel afgelopen zijn. Er zal een totaal nieuw beleid en visie nodig zijn. Het is vijf voor twaalf, mijne heren en de tijd dringt!!
B.B.R. knikten en begrepen de boodschap.

Ik hoop zo, dat deze voorspellende droom in 2007 waar gemaakt mag worden.

Geplaatst door Erik Rambaldo uit Haarlem

Vooral ,s-avonds vanaf 20.30 uur heel veel vliegtuig lawaai. De Tv moet zelfs harder gezet worden om nog boven het lawaai uit te komen. Om 02.15 vliegen nog vliegtuigen over!
Ik heb dubbelglas, en woon in Schalkwijk.
Wat gebeurt er nu met deze klachten?
Als er iets meegebeurt,dus Schiphol leest deze klachten, dan trekt die zich er totaal niets van aan.

Geplaatst door marion uit haarlem

Tot ruim 2 uur snachts wordt je hier vaak wakker gehouden door het lawaai van de vliegtuigen, en om 5 uur smorgens gaan ze al weer. De tijd dat je met je raam open kunt slapen is minimaal en je moet er wel je bed voor uit om het raam dicht te doen, maar goed dat is niet zo erg want je bent toch wakker, zelf met dubbelglas is het te horen, 'n nachtje doorslapen met het raam open zou heerlijk zijn in de zomer..... toch.....