Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer herrie boven de stad

 |
 Geplaatst door: Kees-W 
 |
 Bekeken: 1025 
|
 Parool 
Meer herrie boven de stad Download het gehele artikel 'Meer herrie boven de stad'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

De lachende eerste, de lachende tweede en de lachende derde.........verder gaat dit gezegde niet, maar wel voor de Schiphol-group !
Eindhoven-Airport, Lelystad-Airport, Rotterdam-Airport en Schiphol-Airport.....zijn immers allen van de Schiphol-group ! Its sucks !

Geplaatst door Els uit Castricum

Laat ik nou laatst weer één van mijn waanzinnige dromen hebben gehad. Ik droomde, dat ik bij het station van Castricum minister Eurlings zag lopen met een rood rugzakje op zijn rug. "Minister Eurlings, U hier?" riep ik verbaasd. "Ja," zei hij, "en ik ben met de trein gekomen, zoals u ziet want ik had een vrijkaartje van milieudefensie gekregen en zoiets moet je benutten, vindt u ook niet?" "Maar met alle respect, wat komt u hier eigenlijk doen?" vroeg ik nieuwsgierig. "Ik moet binnenkort weer op het Schipholdiner verschijnen en ik wil niet weer het verhaal ophangen, dat ik weet wat vliegtuiglawaai is. Dus dat ik zogezegd een ervaringdeskundige op dat gebied ben. Ik ga hier met eigen oren luisteren hoe erg het vliegtuiglawaai hier zoal is." Ik keek wat verbaasd en toen wist ik het weer. Zijn goedkope flat in België, die onder de aanvliegroute lag van vliegtuigen.
"U moet wel een paar dagen blijven, hoor en sorry, dat ik het vraag maar heeft u slaapmiddelen, oordoppen en uw bloeddrukmeter mee?" vroeg ik hem weer. Hij tikte op zijn rode rugzakje en stak zijn duim op. Hij had echt aan alles gedacht. Want als je naar een oorlogsgebied gaat moet je goed voorbereid zijn. Helaas heb ik hem niet meer gezien of gesproken om te vragen of hij het leuk had gevonden, al dat lawaai en dan vooral in de nacht, want ik werd wakker van de vroege vogels, waar we er nu nog meer van in het luchtruim mogen laten vliegen.