Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Meer experimenten met Schipholwet

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 910 
|
 NHD 
Meer experimenten met Schipholwet Download het gehele artikel 'Meer experimenten met Schipholwet'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

“Bankverzekeraar ING heeft het afgelopen jaar een nettowinst geboekt van 7,21 miljard euro.”

“Schiphol heeft het afgelopen jaar de winst met 19,9 procent doen stijgen tot 193 miljoen euro.”

Laat dit even doordringen voordat je conclusies trekt over geluidsoverlast en economische motor en zo... Kunnen we de ING niet even vragen Schiphol te kopen en in zee te flikkeren? Met 1 jaar nettowinst lukt dat makkelijk!

Enne, tegen de tijd dat Schultz klaar is met haar experimenten zit ze allang in een of ander bestuursrolletje waar ze geen verantwoording meer hoeft af te leggen voor het wanbeleid dat ze pleegt aangaande de bescherming van de burger. Aan Van Geel maak ik geen woorden meer vuil dan deze.

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

L.R.Aalegeiz, Tja, Een aardige vergelijking.
Vanmiddag een stoet van rapporten langs zien komen te Sloterdijk, op de infomiddag.
Nu en dan krijg ik glimp van goedwillendheid bij V en W, maar wat is er nog een hoop mis. Een voorbeeld: In het SEO onderzoek (economische effecten) werd wel de batenkant belicht, de negatieve kanten voor milieu,ruimte en gezondheids-effecten, dus de lasten kant,is niet onderzocht. Vraag: Hoe zit dat dan? VenW: Ja dat gaan we nog doen. Maar dus wel als mosterd na de maaltijd! Niet op tijd voor de eindevaluatie!
Er werden zeer indringende vragen gesteld deze middag, maar de pers was al een dag eerder besteld op de persconferentie, dus juist deze dag was er geheel geen pers. Handig georkestreerd? Wie het weet mag het zeggen.

Jan Griese